VIDEO | Moment emoţionant! „Noi suntem români“, cântecul interpretat de Nicolae Furdui Iancu, pe scena de la NEVERSEA

Melodia de suflet a românilor, „Noi suntem români“, a fost auzită pe scena NEVERSEA. Ideea a fost a unui celebru DJ străin, iar momentul a fost primit cu uimire şi bucurie de către tinerii prezenți.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

În seara cu numărul trei a festivalului NEVERSEA cântecul interpretat de Nicolae Furdui Iancu a stârnit emoție printre români.

Melodia a fost aleasă de celebrul DJ KSHMR în programul său.

Salvatore Ganacci a inclus în progamul său o manea

Tot seara trecută, un alt DJ, Salvatore Ganacci, a inclus în progamul său o manea: Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“.

 

Peste 60.000 de persoane din ţară şi din străinătate au fost prezente în a doua zi a Festivalului Neversea

Peste 60.000 de fani din ţară şi din străinătate au participat la cea de-a doua zi Festivalului Neversea, care are loc pe o plajă din Constanţa, cei mai aşteptaţi artişti de vineri fiind Sean Paul şi Afrojack.

De asemenea, peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la corturile de prim-ajutor amplasate în perimetrul festivalului, opt dintre acestea fiind transportate la spital.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor,debutul celei de-a doua zile a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack, cu care, fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, însă la finalul show-ului a declarat că s-a simţit incredibil.

“Ştiam că publicul din România ştie să se distreze dar în această seară mi-au depăşit toate aşteptările. A fost nebunie curată şi m-am simţit incredibil de bine pe scenă. Mi-aş dori să mă reîntorc aici.”a declarat Sean Paul.

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de facebook şi canalul de YouTube Neversea.

fara descriere

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set şi mulţi alţii.

Sâmbătă seară pe scena principală a festivalului Neversea vor urca Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum şi Manuel Riva şi Delia.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în a doua zi a Festivalului Neversea, cei peste 50 de paramedici care încadrează punctele de prim ajutor şi posturile medicale avansate au asistat 402 persoane cu diverse afecţiuni, iar dintre acestea opt au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii amănunţite. Astfel, printre problemele de sănătate acuzate de cele peste 400 de persoane s-au numărat febră, escoriaţii, cefalee, alergii, lipotimii, traumatisme sau dureri abdominale.

În prima zi a Festivalului Neversea 291 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar şase dintre acestea au fost duse la spital.

Festivalul Neversea a început joi după amiază şi se va încheia luni dimineaţă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate