VIDEO | Momentul șocant în care taximetristul își snopește în bătaie clientul: "L-ai dat cu capul de asfalt"

Momentul șocant în care un taximetrist turbat a tăbărât peste clientul lui, l-a luat la bătaie, apoi l-a dat cu capul de asfalt.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un taximetrist supărat pe unul dintre clienţi s-a dezlănţuit ca un luptător în ring! Turbat de furie, individul l-a lovit cu bestialitate pe un tânăr de 23 de ani până când l-a lăsat, inconştient, pe asfalt. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoţional!

VIDEO | Momentul șocant în care taximetristul își snopește în bătaie clientul: "L-ai dat cu capul de asfalt"

E ora 3 dimineaţa când sunt înregistrate aceste scene pe un bulevard din sectorul 3 al Capitalei.

Un individ solid s-a dezlănţuit împotriva unui adversar ce pare mai firav. Cu o mişcare bruscă, cel despre care aflăm imediat că e taximetrist, îşi izbeşte victima de asfalt. Apoi se urcă în maşină şi pleacă, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Citeste si: VIDEO | Detalii înfiorătoare în cazul crimei din Capitală! Vecinii erau terorizați de vecinul ucis de chiriași: Și-ar fi omorât iubita, venea un miros îngrozitor din curtea lui

Citeste si: VIDEO | Haos în aeroport! Cozi uriașe la benzile de bagaje

Victima a rămas pe asfalt iar martorii au sunat imediat la 112. Incidentul a avut loc pe 30 decembrie. Politiştii l-au identificat pe agrosor, un taximetrist cu licenţă de Ilfov. Acesta le-a spus agenţilor că tănărul de 23 de ani l-ar fi înjurat şi scuipat, aşa că a reacţional violent.

Poliţiştii sunt, însă, legaţi de mâini, chiar dacă au probe video solide. Victima a refuzat să depună plângere, aşa că dosarul este blocat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate