VIDEO Mori de ras! Gabi Cristea a facut pana la o roata si l-a trimis pe Tavi Clonda la vulcanizare: "Ce credeti ca a facut?" Patania e GENIALA

##VIDEO269303##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Prezentatoarea tv a povestit un moment amuzant in care iubitul ei s-a dus cu masina ei la vulcanizare pentru a repara o roata cu care facuse pana. Chiar daca ea i-a zis sa repare anvelopa, nu sa cumpere alta noua, Tavi a facut opusul.

fara descriere"Am facut pana si l-am trimis pe Tavi sa imi vulcanizeze roata. S-a dus cu masina, se duce si ma suna de acolo ca i-a spus angajatul sa schimbe roata pentru ca nu se mai poate vulcaniza. Rotile mele erau aproape noi si i-am zis sa nu o schimbe, ci sa o vulcanizeze. Am inchis. Ce credeti ca a facut? La o saptamana am fost la un prieten de-al lui cu service si l-am intrebat daca roata respectiva se mai poate repara. Mi-a zis ca da...", a marturisit Gabi Cristea la Kanal D. fara descriere"Mi-a zis ca nu e buna roata. Am cumparat doua, m-a prostit ala. Acum avem o masina cu 6 roti. Trebuie sa ne luam locomotiva", a replicat Tavi ca sa se scuze.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate