VIDEO! Muica, astia-s neam de piatra! Cat de bine arata Ilie Balaci si Aurica Ticleanu, fostele glorii ale "Craiovei Maxima"

Vezi cat de bine arata doua dintre fostele glorii ale "Craiovei Maxima", prima echipa din fotbalul romanesc ajunsa intr-o semifinala de cupa europeana. ##VIDEO252694##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereIlie Balaci si Aurica Ticleanu au fost doi fotbalisti exponentiali ai Universitatii Craiova si ai fotbalului romanesc, avand un traseu asemanator ulterior incheierii carierelor de jucatori.

fara descriereAmbii au ales calea "pribegiei" si au antrenat ani buni in strainatate, castigand trofee si bani in spatiul arab sau in Africa. La 58, respectiv 55 de ani, o varsta inca propice pentru antrenorat, cei doi sunt someri de lux, preferand sa stea departe de emotiile generate de banca tehnica.

Zilele trecute, cei doi s-au intalnit la o cafenea din centrul Capitalei. A urmat o sueta ca intre amici, avand ca principal subiect fotbalul, in special actuala situatie a fotbalului craiovean, care are, in sfarsit, o echipa competitiva in prima liga autohtona, spre satisfactia celor doi vajnici componenti ai Craiovei Maxima.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate