VIDEO! Nu-i sezon la mare, nu e regele pe car, dar el si iarna ramane... cocotat pe ...val! Lui Mazare i-a rasarit la brat o blonda tinerica! A dus-o direct la el acasa pentru o consfatuire cu usile inchise si perdele trase

Cine credea ca primarul Constantei este in prim-plan doar vara, atunci cand Litoralul freamata in ritm de samba si de carnaval, se insela amarnic. ##VIDEO129733##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierePolitica ii da in continuare batai de cap lui Radu Mazare. In aceasta saptamana, cel mai monden edil din Romania a dat o fuga pana in Capitala, pentru a rezolva diverse probleme de partid. O data terminata treaba, primarul Constantei a ajuns intr-un cunoscut mall bucurestean pentru o cafeluta alaturi de niste amici.

fara descrierefara descriereLa finalul intalnirii, ca prin minune, langa Mazare a incoltit subit o blonda tinerica, exact pe stilul si gusturile lui Radu. Cu o pereche de ochelari care ii dadeau o mina studioasa si imbracata discutabil in niste haine de un albastru metalic, tanara a iesit impreuna cu dom' primar si s-a suit sprintara in masina de serviciu a acestuia.

fara descrierefara descriereCei doi au plecat direct catre resedinta din Capitala a lui Mazare, unde probabil a avut loc o consfatuire cu usile inchise si perdele trase, daca tinem cont ca fata cara la subrat un ipad si cateva hartii top secret. Dupa incheierea reuniunii bilaterale, edilul si partenera lui de dialog au mers glont spre un restaurant cu specific italienesc din Capitala, semn ca intrunirea a fost destul de solicitanta si a dus la eliminarea unui numar important de calorii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate