VIDEO Nu ti-l imaginai niciodata asa pe Hugh Jackman! Actorul, in lacrimi cand si-a adus aminte ca mama lui l-a parasit

Hugh Jackman s-a emotionat foarte tare cand si-a adus aminte de familia sa in copilarie.

Distribuie pe:

Mama actorului a plecat de acasa si nu s-a mai intors, cand el avea numai 8 ani. Vedeta, in varsta de 44 de ani, a crescut doar in grija tatalui, iar cand a fost nevoit sa povesteasca intr-o emisiune televizata despre familie, Hugh a lacrimat.

"Imi amintesc dimineaţa in care a plecat, e ciudat cum raman unele lucruri cu tine. imi aduc aminte ca avea un prosop in jurul capului si ca spunea 'la revedere', probabil era felul ei de a-si lua ramas bun. Cand am plecat la scoala si m-am intors, nu mai era nimeni acasa. Ziua urmatoare am primit o telegrama din Anglia, mama era acolo. si asta a fost. Nu cred ca s-a gandit nici macar o secunda ca avea sa fie pentru totdeauna. Cred ca s-a gandit ca era ceva de genul 'Simt doar nevoia sa plec undeva departe si o sa vin inapoi'. Tata obisnuia sa se roage in fiecare noapte ca mama sa se intoarca acasa" a povestit Hugh.

"Tatal meu e un stalp. Tata e stalpul meu. Prin el am invaţat totul despre loialitate, incredere, despre cum sa fii acolo zi si noapte, in orice circumstanţe... La el mereu e vorba de familie. E vorba despre 'ce mai face Deb' (soţia lui Hugh Jackman, n.r.). Nu e vorba de munca. si asta semnifica, probabil, felul in care traieste cu cateva dintre regretele sale. si poate cu sentimentul ca intr-un moment nepotrivit s-a implicat prea mult in cariera. si nu vrea ca si eu sa fac aceeasi greseala. in felul lui delicat, imi aminteste mereu ca acesta e cel mai important lucru"
a marturisit actorul in emisiunea "60 Minutes".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate