VIDEO! Nutu Camataru si Pablo Escobar au avut o pasiune comuna! Vezi ce-l leaga pe celebrul interlop bucurestean de cel mai cunoscut traficant de cocaina din lume

Cine ar fi crezut ca intre Nutu Camataru, interlopul bucurestean, si Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de cocaina, exista o legatura?

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePablo Escobar, unul dintre cei mai mari traficanti de cocaina din lume, a murit la 2 decembrie 1993Stirea ca Nutu Camataru e proprietarul unei mini gradini zoologice a fascinat intreaga tara. In urma cu mai multi ani, cand interlopul a fost arestat, presa a avut acces pe domeniul sau din Ferentari.
fara descrierePrecum Escobar, si Nutu a ridicat pe domeniul din Ferentari o mini gradina zooNutu avea lei, ursi, pasari exotice si chiar o mica herghelie si un hipodrom! Ulterior, leii si ursii aveau sa fie confiscati. Putini stiu, insa, ca Nutu nu e singurul interlop care a detinut asa ceva. Daca a incercat sau nu sa-l copieze pe Pablo Escobar, doar el stie.

Pe partea cealalta a globului, in Columbia, in urma cu 20 de ani, la 2 decembrie 1993, era impuscat de catre autoritati intr-o ampla actiune de capturare, traficantul de droguri Pablo Escobar. Abia implinise 44 de ani cu o zi inainte, pe 1 decembrie.
fara descriereAutoritatile columbiene au capturat animalele lui Pablo, mai putin cativa hipopotami care s-au inmultit necontrolat in cei 20 de ani scursi de la moartea saIn perioada de glorie, Escobar a cumparat un domeniu impresionant unde isi construise cartierul general, numit Hacienda Napoles. Dupa moartea sa, totul a fost lasat in paragina, ajungand o ruina din cauza hotilor care cautau comori ascunse. Traficantul de droguri avea aici ridicata si o mini gradina zoo, cu animale exotice. Avea un hipodrom si chiar o arena pentru coride!
fara descriereAsa arata acum Hacienda Napoles, cartierul general ajuns ruina, al traficantului columbian

National Geographic a realizat un documentar despre hipopotamii lui Pablo Escobar:


fara descriereLeii lui Nutu Camataru au fost confiscati de autoritatifara descriereUrsii lui Nutu au ajuns pana la urma la o alta gradina zoo
fara descriereUrsii au fost tranchilizati
Daca majoritatea animalelor au fost capturate de autoritati si trimise la diverse gradini zoo, hipopotamii lui Escobar au ramas in urma. S-au inmultit si asa s-a ajuns ca pe vechea sa proprietate sa traiasca o turma de zeci de hipopotami! In prezent, Hacienda Napoles e vizitata anual de aproximativ 50.000 de curiosi. Copiii sunt adusi aici de parinti pentru a vedea "Jurassic Park", mai exact, parcul unde Escobar avea construiti dinozauri la dimensiunea reala.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate