VIDEO O familie din Australia şi-a decorat casa cu peste 500.000 de beculeţe de Crăciun

O familie din Australia, care şi-a decorat casa cu peste 500.000 de beculeţe de Crăciun, a reintrat în Guinness World Records, la categoria "cele mai multe lumini de Crăciun pe o proprietate rezidenţială", informează globalnews.ca.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Oficialul Guinness World Records Chris Sheedy a confirmat, luni, că familia Richards din Canberra a stabilit un nou record mondial, având în vedere cele 502.165 de beculeţe cu lumină intermitentă instalate pe proprietatea sa.

Familia Richards a intrat prima dată în celebra carte a recordurilor în 2001, cu 331.038 de beculeţe multicolore. Dar a fost surclasată în 2012, de o familie din LaGrangeville, New York, care şi-a iluminat casa cu 346.283 de leduri, de Crăciun.fara descriereFoto: www.guinnessworldrecords.com

Casa familiei Richards, cu cei peste 50 de kilometri de cabluri cu luminiţe, va fi deschisă pentru vizitatori în fiecare weekend, pentru a strânge bani în scopuri caritabile.

"Întotdeauna am iubit Crăciunul. Cu aceste lumini, comunitatea care se adună - este un moment perfect să cunoşti oameni", a declarat David Richards.

O companie importantă locală îi va acorda 2.500 de dolari australieni pentru pentru a plăti electricitatea. David Richards a promis că se va retrage din competiţia luminilor de Crăciun după recordul din 2011, afirmând că ar avea nevoie de un generator pentru a obţine mai multă energie pentru casa lui.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate