VIDEO O romanca de 14 ani a impresionat la 'Belgienii au talent' cu piesa lui Adele! Uite cum a interpretat 'Rolling in the deep' - Merita un like

Ramona Suliţă, în vârstă de 14 ani, a reuşit să ajungă în marea finală „Belgienii au talent“, după ce a cucerit juriul cu melodia „Rolling in the deep“, a celebrei cântăreţe Adele, informează site-ul belgian rtl.be.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Ramona Suliţă se numără printre cei opt finalişti ai emisiunii „Belgienii au talent“, varianta francofonă a show-ului. Aceasta, la doar 14 ani, a impresionat membrii juriului cu interpretarea piesei „Rolling in the deep“, reuşind astfel să convingă juriul că merită o şansă în finala ce se va desfăşura duminică.


Citește și:

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Mesajul lui Raed Arafat, la 30 de ani de la înființarea SMURD! Era un simplu medic și a pornit la drum cu o mașină cumpărată la mâna a doua, câțiva voluntari și dorința de a...

Aeroporturile vor introduce testele COVID-19 care dau rezultate în 30 de minute!

Medici din Ploiești au uitat un pansament în abdomenul unei mame, după naștere! "Aveam frisoane și bufeuri de căldură..."

Clipe grele pentru o tânără avocată din Cluj și fetița ei de doar un an, după ce părinții ei s-au infectat cu coronavirus: „Sigur nu stii durerea pe care eu am trait-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies