VIDEO. O româncă, mamă a trei copii, mesaj emoționant înainte de 1 Decembrie! Vrea să se întoarcă în țară după ani de zile petrecuți în Germania: ”Acasă, copiii mei nu vor fi discriminați”

O mamă a trei copii vrea să se întoarcă acasă, în România, după cinci ani petrecuți în Germania!

Claudia

Claudia

[Sursa foto: Captură Video]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

O femeie, mamă a trei copii, a transmis public un mesaj emoționant, înainte de 1 Decembrie. Românca a petrecut cinci în Germania cu familia ei, iar acum simte nevoia de o schimbare radicală și să se întoarcă în România, acasă. Claudia a povestit că viața în Germania nu a fost deloc ușoară, în principal că ai ei copii nu au reușit să se integreze.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, despre cât de contagioasă este tulpina Omicron: „Atât la persoanele care au trecut prin boală, cât şi la persoanele vaccinate”

Românca spune că micuții ei nu vor fi discriminați niciodată în țara lor, care a ținut să precizeze că „ de dragul copiilor, pentru că nu vreau să le mai fur copilăria, mă întorc acasă”.

Eu aș vrea să-i mulțumesc Germaniei pentru locul de muncă acordat și pentru tot stresul și toată presiunea pe care le-a pus pe umerii mei în toți acești aproape 5 ani. În afara faptului că m-a îmbătrânit înainte de termen, m-a făcut să-mi iubesc și să-mi apreciez țara mai mult decât oricând. Dar mai ales a trezit în mine o dorință nebună să mă întorc în țară și să-mi cresc copiii în țara lor”, a dezvăluit Claudia.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Românca vrea să se întoarcă în țară

Claudia a avut și un mesaj, pentru toți cei care nu o încurajează să revină în țară, pe motiv că cei mici nu vor avea un viitor: „Și știți ce e comic? Toată lumea îmi spune, dar vai, cum o să te descurci în România cu trei copii, ce viitor vor avea? Stați

cuminți, nebunilor, un om muncitor se descurcă oriunde. Lepre care stau pe ajutor social sunt și aici și acolo.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 30 noiembrie 2021. Aproape 1700 de cazuri noi cu COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore

Cât despre copii, am garanția că în țara lor nu vor fi niciodată discriminați și știu sigur că, cu o educație corespunzătoare, vor avea un viitor și acasă.

Și mai știu sigur că vor fi fericiți acasă. Toți cei care spun că copiii lor sunt fericiți aici fură curent grav. Ori nu sunt atenți la copiii lor ori nu le pasă. De dragul copiilor, pentru că nu vreau să le mai fur copilăria, mă întorc acasă, în țara mea, în casa mea, alături de poporul meu. Te iubesc, România, vă iubesc, românii mei, la mulți ani de 1 Decembrie!”, a mai spus românca.

@claudia281089

🇷🇴🇷🇴🇷🇴Am vrut să fac un clip scurt dar sunt atâtea de spus încât chiar nu am putut să ma limitez …

♬ sunet original- Claudia

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies