VIDEO! O sa-ti ramana in minte! Ana Maria Barnoschi l-a strigat pe Varciu intr-un asa fel incat toata lumea care a petrecut de Revelion la Kanal D a bufnit in ras!

Ana Maria Barnoschi are un ras inconfundabil, iar momentele cand il striga pe Liviu Varciu, pe o tonalitate specifica, in emisiune sunt savuroase! Sa te tii atunci cand vocea ei este schimbata de vibratii! S-a intamplat la Revelionul Kanal D si toata lumea a bufnit in ras! ##VIDEO138393##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAna Maria Barnoschi si Liviu Varciu au trecut, la Revelionul Kanal D, printr-o proba care a inclus vorbitul stand pe un scaun care vibra puternic. Orice cuvant spus de Ana suna de parca simpatica prezentatoare era cuplata la 220. Gazda show-ului de Anul Nou a pus-o pe Ana sa-l strige pe Varciu si a setat vibratiile pe maxim. A iesit un "Liiiiviuuuuu" lung, tremurat si tiuit incat si Varciu a bufnit in ras impreuna cu restul audientei.

Pentru mai multe momente amuzante, va asteptam la "Celebrity show de Anul Nou", incepand cu ora 22.00, in seara de 31 decembrie, numai la Kanal D!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate