VIDEO! O sa-ti ramana in minte! Ana Maria Barnoschi l-a strigat pe Varciu intr-un asa fel incat toata lumea care a petrecut de Revelion la Kanal D a bufnit in ras!

Ana Maria Barnoschi are un ras inconfundabil, iar momentele cand il striga pe Liviu Varciu, pe o tonalitate specifica, in emisiune sunt savuroase! Sa te tii atunci cand vocea ei este schimbata de vibratii! S-a intamplat la Revelionul Kanal D si toata lumea a bufnit in ras! ##VIDEO138393##

Ana Maria Barnoschi si Liviu Varciu au trecut, la Revelionul Kanal D, printr-o proba care a inclus vorbitul stand pe un scaun care vibra puternic. Orice cuvant spus de Ana suna de parca simpatica prezentatoare era cuplata la 220. Gazda show-ului de Anul Nou a pus-o pe Ana sa-l strige pe Varciu si a setat vibratiile pe maxim. A iesit un "Liiiiviuuuuu" lung, tremurat si tiuit incat si Varciu a bufnit in ras impreuna cu restul audientei.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Pentru mai multe momente amuzante, va asteptam la" Celebrity show de Anul Nou", incepand cu ora 22.00, in seara de 31 decembrie, numai la Kanal D!

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies