Video! O tânără din Craiova care încerca să se sinucidă, salvată de vecini cu un cearșaf

O tânără de numai 24 de ani din Craiova a încercat să se sinucidă sub privirile îngrozite ale mamei ei și ale vecinilor.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

 O tânără din Craiova care încerca să se sinucidă, salvată de vecini


In articol:

O tânără de 24 de ani a încercat să se sinucidă și s-a aruncat în gol, de la etajul trei. Întreaga scenă a avut loc vineri, 7 februarie, în orașul Craiova. Ca într-un scenariu dintr-un film, fata a fost salvată de vecini cu un cearșaf!

Mama fetei se afla lângă ea și încerca din răsputeri să o facă să se răzgândească. O ținea de mână și încerca să o aducă înapoi în casă, dar în zadar. În tot acest timp, vecinii fetei s-au mobilizat și au pregătit un cearșaf în cazul în care tânăra decide să sară.

 

În lipsa echipajelor de salvare, fata a fost salvată de vecini

După ce s-a aruncat, fata a fost prinsă miraculos de vecini, în cearșaf. Momentul a fost surpins de mai multe persoane aflate la fața locului.

Citeste si: Mirela Vaida este demolată din cauza Vulpiţei: „Te credeam o doamnă! Te mândrești pe seama proștilor! Eşti ridicolă!”

Citeste si: Armin Nicoară a făcut o aroganţă ce poate scandaliza Biserica Ortodoxă Română: “Să nu păcătuiești în sacoul ăsta!” FOTO

Citeste si: Arthur de la Ceptura a rămas fără curent și a legat prizele la o baterie! Cum arată casa ”inteligentă” a celebrului personaj?

Echipajele de salvare au ajuns abia după 20 de minute la fața locului, deoarece nu le-ar fi fost transmisă adresa corect de căte prietenul fetei, care se afla în Timişoara. Adevărații eroi au fost vecinii, cares-au mobilizat și au salvat viața fetei. Ulterior, tânăra a fost transporată la spital.

 O tânără din Craiova care încerca să se sinucidă, salvată de vecini

Este posibil ca fata să sufere de o depresie puternică, potrivit declarațiilor făcute de mama ei polițiștilor. Tânăra ar fi avut un comportament diferit și ciudat în ultima perioadă, ceea ce ar fi putut duce spre o sinucidere. Fata în vârstă de 24 de ani este studentă la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii Craiova.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate