VIDEO / O tânără îi face respirație gură la gură mamei ei infectate cu SARS-CoV-2, în India! Imaginile sunt virale pe internet

Disperată, o fiică a recurs la un gest radical. I-a făcut mamei ei respitrație gură la gură în încercarea de a o salva. Femeia avea COVID-19.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Situația este pe zi ce trece tot mai gravă în India. Sistemul sanitar este la pământ, iar unii bolnavi mor cu zile, căci ar putea supraviețui virusului SARS-CoV-2 dacă ar avea oxigen, dar acesta lipsește cu desăvârșire din unitățile medicale care îi îngrijesc pe bolnavii COVID. 

Astfel, două surori au fost filmate în timp ce încercau disperate să o salveze de la moarte pe cea care le-a dat viață și care din nefericire s-a infectat cu coronavirus și a dezvoltat o formă gravă de boală. Una dintre ele au recurs la un gest extrem pentru a-i da mamei lor o gură de aer și la propriu și al figurat. I-a făcut respirație gură la gură, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. 

Disperată, o fiică i-a făcut respirație gură la gură mamei bolnave de COVID-19 

Imaginile au fost surpirnse sâmbătă, în fața unui spital din nordul statului Uttar Pradesh.O femeie, infectată cu coronavirus zăcea nemișcată pe o targă. Lângă aceasta erau două femei, fiicele lor, disperate să facă orice să o salveze pe cea care le-a dat viață. Fără medici lângă ele sau vreo butelie de oxigen, una dintre fete se apleacă deasupra tărgii și începe să o resusciteze gură la gură pe mama ei, care se afla în stare gravă din cauza virusului SARS-CoV-2.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Larisa Udilă a slăbit pe perioada în care a fost infectată cu SARS-CoV-2! „Vreo 3 kilograme, dacă nu chiar 4”. Cum se simte fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”

Din nefericire, în ciuda eforturilor femeii, mama ei a murit.

Medicii, suprasolicitați ca urmare a numărului enorm de mare de cazuri grave de COVID-19 au putut să intervină când era deja prea târziu, iar femeia își dăduse deja ultima suflare. 

Poliția i-a luat butelia de oxigen unei femei pentru a ajuta o persoană mai importantă 

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, acuză autoritățile că i-au confiscat mamei sale butelia de oxigen pentru a-i salva viața unei persoane pe care o considerau mai importantă.

Băiatul a îngenuncheat în fața polițiștilor și i-a implorat să nu-i ia butelia de oxigen, fiind singura ei șansă la viață. Cei doi ofițeri nu au fost deloc înduplecați și și-au continuat demersul. Femeia a murit la două ore după ce a fost deconectată de la sursa de oxigen. 

Citeste si: Polițiștii i-au luat butelia de oxigen unei paciente COVID pentru a salva un VIP, în India! Fiul i-a implorat în genunchi, dar oamenii legii nu au fost înduplecați

În India, medicii se confruntă cu un volum enorm de pacienți care ajung în stare extrem de gravă la spital, cu probleme respiratorii serioase. Nu doar că nu mai există paturi în unitățile medicale, iar mulți pacienți sunt tratați afară, dar India se mai confruntă și cu o serioasă criză de oxigen și medicamente. Astfel, mulți bolnavi COVID sunt refuzați de medici dacă nu vin de acasă cu propia butelie de oxigen. Astfel de dispozitive medicale se găsesc pe piața neagră la prețuri exorbitante, unele ajungând să coste și mai mult de 600 de dolari. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Țara în care cetățenii care se întorc din India sunt amendați sau riscă închisoare! India a înregistrat un nou record negativ de cazuri

Zeci de oameni au murit călcați în picioare la o sărbătoare în Israel! La festival au participat circa 100 de mii de pelerini

Groparii din India lucrează zi și noapte. Situația este dramatică: "Trebuie să sap morminte..."

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Atac armat într-o școală. O fetiță a împușcat trei persoane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies