VIDEO | Oare d'asta a facut Ana Maria Mocanu accident?  Noi iti aratam cum conduce de fapt asistenta care se hlizeste la volan cu Loredana Chivu in dreapta! Atentie, e incepatoare!

Asistenta Ana Maria Mocanu a facut joi un mic accident in Capitala, asta dupa ce, recent, si-a luat permisul si masina! Paparazzii nostri au fotografiat-o zilele trecute in trafic, inainte de accident, si iti aratam ce face frumoasa roscata la volan cand in dreapta ei este si Lordana Chivu!##VIDEO252245##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAna Maria Mocanu este incepatoare la volan si asta se poate vedea din plin. Paparazzii nostri au surprins-o recent pe vedeta la volan, inainte sa faca accidentul din centrul orasului!

Pe langa faptul ca este foarte distrata la volan unde se hlizeste de mama focului cu cea mai buna prietena, Loredana Chivu, Ana Maria se cam straduieste sa “ramana” pe sosea.

fara descrierePaparazzii nostri au surprins-o cand s-a incurcat destul de mult intr-o intersectie din nordul orasului, unde Ana Maria a reusit cu greu sa cedeze trecerea si sa faca stanga pentru a continua drumul. Mai mult, “in pauza”, adica atunci cand stationeaza la semafor, Ana nu poate sta fara telefon.

fara descriereAsistenta a facut un mic accident de circulatie zilele trecute. “Atat eu, cat si soferul din cealalta masina suntem ok, dar ne-am speriat foarte tare pentru ca eu, fiind incepatoare, nu m-am mai confruntat cu asa ceva", a marturisit Ana Mocanu, la o emisiune tv. Asistenta s-a inteles cu celalat sofer pe cale amiabila.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate