VIDEO! Octavian Bellu si Mariana Bitang au dat nas in nas la shopping cu un alt cuplu celebru! Vezi despre cine este vorba!

Aflati in goana dupa cumparaturi, Octavian Bellu si Mariana Bitang au avut parte de o surpriza placuta intr-un mall bucurestean. ##VIDEO134298##

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

fara descrierefara descriereApropierea Sarbatorilor i-a determinat pe reputatii antrenori de gimnastica Octavian Bellu si Mariana Bitang sa dea o tura prin magazine, probabil in cautarea cadourilor pentru cei dragi. Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins cuplul de aur din sportul romanesc la o sesiune de shopping intr-un mall din Bucuresti.

fara descrierefara descriereLa un moment dat, cei doi tehnicieni au dat nas in nas cu alt cuplu celebru din sport, fosta mare atleta Gabriela Szabo si antrenorul federal Zsolt Gyongyossi! Dupa complimentele de rigoare, cei patru au decis ca discutia trebuie continuata la un pahar de suc si la o cafea, asa ca s-au retras intr-un colt, la o masa, unde s-au conversat nestingheriti mai bine de un sfert de ora.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate