VIDEO Oribil! Arabii sunt ingroziti - S-a nascut Anticristul si toti locuitorii sunt isterizati

Presa araba relateaza ca retelele de socializare au anuntat nasterea Anticristului si au distribuit fotografii si un film cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Presa araba a dat publicitarii si un video, insotit de urmatorul text: Activistii de pe Facebook au aratat un video cu un nou nascut care are un ochi in mijlocul fruntii si fara nas, care s-a nascut in Israel si care este Anticristul. Acest video a fost distribuit de numar enorm de mare. Din cauza trasaturilor bizare, oamenii se intreaba daca nu cumva s-a nascut Anticristul.

Dr. Mohammed Shahat, membru al Academiei de Cercetari Islamice, neaga ca acest copil este Anticristul: "Acela nu va aparea decat dupa intoarcerea lui Iisus'".

Presa din Israel nu a comentat evenimentul in niciun fel, ci doar s-a multumit sa prezinte dovada faptului ca bebelusul cu un ochi si fara nas s-a nascut in Bolivia, in 2008, nu in Israel.fara descriere

Firas Press sustine ca acel copil cu un ochi si fara nas este nimeni altul decat Dajjal, echivalentul islamic al Anticristului, informeaza stirileprotv.ro.

The Jewish Press spune ca expertii musulmani explica in presa ca exista o profetie coranica potrivit careia un astfel de copil va veni pe lume, iar cand va implini varsta de 40 de ani, va conduce o armata de 70.000 de evrei si 70.000 de tatari, ca o multime de ignoranti il vor urma si ca va fi incoronat ca Rege al Regilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate