VIDEO Oribil! Doua dintre victimele din elicopterul prabusit la Siutghiol puteau fi salvate!

Luni s-a repetat tragedia din Muntii Apuseni. Elicopterul prabusit pe lacul Siutghiol transporta patru persoane care, din incompetenta autoritatilor, nu au putut fi salvate la timp.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Apa de 2 grade le-a venit de hac imediat victimelor care s-au impanzit in apa dupa impactul aeronavei cu lacul. Autoritatile nu au ajuns la ele la timp, ci niste bieti pescari care au incercat sa faca totul pentru a ii salva. Martorii spun ca victimele tipau dupa ajutor si spuneau ca  nu mai rezista.

Medicii care au ajuns la locul faptei nu au putut sa ii ajute. Pompierii care au venit sa ii scoata din apa nu au fost organizati deloc si barca cu motor li s-a stricat. Prima victima a fost gasita la 16:45, Laura Vizireanu. Copilotul a fost gasit la 10 metri de carlinga, prins in scaun, la 21:18. Pilotul a fost gasit la 23:50 la 10 metri de carlinga. O asistenta a fost gasita la 03:30 de minute, in elicopter, prinsa de scaun. Carlinga a fost reperata la ora 22:00, dar salvatorii si-au dat seama dupa 5 ore ca acolo e trupul unei victime.fara descriere

Doi oameni au fost vii dupa impact. Echipajul nu purta veste de salvare. Unele surse de pe aeroportul Kogalniceanu de unde a plecat elicopterul sustin ca a fost alimentat cu benzina, nu cu kerosen.

"Patru victime au tipat dupa ajutor, ca ingheata", au marturisit martori pentru Stirile Kanal D.

"Am fost la Capitania Mamaia de la Casino si am cerut o barca pentru a salva oamenii care strigau dupa ajutor. Eram la 500 de metri, ii faci in 5 minute", sustine unul dintre cei implicati in operatiune de salvare.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate