Video | Părinții lui Andi privesc cu lacrimi în ochi competiția Survivor România. Detalii neștiute despre Războinic: „Este timid”

Vedete

Video | Părinții lui Andi privesc cu lacrimi în ochi competiția Survivor România. Detalii neștiute despre Războinic: „Este timid”

Părinții lui Andi privesc cu sufletul la gură competiția din Republica Dominicană și se gândesc cu groază că fiul lor nu are ce să mănânce.

Părinţii lui Andi privesc cu lacrimi în ochi evoluţia lui Andi, în cadrul competiţiei Survivor din Republica Dominicană şi se roagă ca Războinicul să poate duce lupta până la final şi să se întoarcă acasă victorios. Echipa KanalD a mers acasă la părinţii Războinicului de la Survivor, unde au găsit-o pe mama lui Andi cu lacrimi în ochi. Încă de la primele cuvinte femeia a început să plângă în faţa camerelor de filmat din cauza dorului care o apasă cu fiecare zi pe care Andi o petrece în Republica Dominicană.

Citeste si: Bogdan Vladau pleaca de la Survivor Romania! Primele declaratii dupa eliminare

Citeste si: Scene incredibile surprinse în tabăra Războinicilor de la Survivor România! Lola și Cristian, îmbrățișați în spatele colegilor lor| VIDEO

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu Ruby după ce s-a întors de la Survivor România. Artista a ajuns în urmă cu puțin timp în aeroportul din București

"Încercăm să facem bine. Să canailizăm toată energia bună spre Andi. Plâng de dor, din cauza situaţiei în care se află, pentru că condiţiile sunt foarte grele. Sufletul de mamă se duce cu gândul şi când ştiu că el nu are ce mânca, parcă nici mie nu nu-mi mai vine să mănânc. Mă rog, zic "Tatăl Nostru" ca să îi dea puterea şi adorm cu el în gând", a spus mama lui Andi cu lacrimi în ochi, la Fan Arena. 

Mama lui Andi, amănunte neştiute despre Războinicul de la Survivor România. Ce nu s-a văzut la televizor 

Mama lui Andi a spus în cadrul interviului şi ce nu a lăsat Andi să se vadă la televizor. În ciuda caracterului său de Războinic, în adâncul sufletului său se ascunde un om sensibil şi timid, spune mama lui. 

"Andi este timid şi sensibil. Sensibilitatea l-a caracterizat de foarte micuţ. El este o fire foarte caldă, sensibilă.."

, mai spune mama lui Andi. 

În camera lui Andi se afla tatăl lui, care arunca câte o privire prin lucrurile fiului lui pentru a-şi mai alina dorul. La fel ca mama şi tatăl lui Andi îi simte lipsa Războinicului de la Survivor şi urmăreşte competiţia cu sufletul la gură. 

"Mi-e foarte dor, normal, dar ne mai alinăm acest dor uitându-ne la televizor.", a spus şi tatăl lui Andi, întrebat ce simte în lipsa fiului său. 

Mama lui Andi nu şi-a putut stăpâni lacrimile nici măcar la finalul interviului, când a povestit că înainte de plecare i-a dat fiului ei o iconiţă care să îi poarte noroc în competiţia Survivor. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

"I-am dăruit o iconiţă de la Ierusalim şi l-am rugat să se gândească la noi când o priveşte, daca poate să o aibă la el, dacă nu, să se gândească că sufletul nostru este alături de el.", a mai spus mama Războinicului Andi. 

Mama lui Andi, despre o posibilă noră: "Să nu fie cicălitoare"

Mama Războinicului Andi a mărturisit care este tipologia femeii de care este atras Andi, dar şi ce sfaturi în dragoste i-a dat în calitate de mamă, fiului ei.

"La un moment dat să îşi găsească şi un suflet care să fie pentru el. E cam pretenţios. El caută o femeie care să îl susţină în ceea ce face şi să nu fie cicălitoare. Eu îmi doresc o femeie care să îl respecte şi să îl îngrijească, dar în acelaşi timp şi lor le spun ;i lor că femeia trebuie respectată şi îngrijită.", a declarat mama lui Andi de la Survivor România.