VIDEO | Pazea, masini pe constrasens pe Podul de la Pipera! Ca sa evite aglomeratia, soferii-kamikaze intorc la sacrificiu, incalcand toate regullile posibile! Nici 3 carnete luate nu i-ar spala de pacate, daca i-ar prinde politia!

novalue

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriereLa orele de varf in traficul bucurestean, arterele principale se blocheaza. Coloanele de masini sunt uriase, iar soferii au nervii intinsi la maximum. Aceasta scena se repeta zilnic, poate cu exceptia weekendului.

Serile trecute, in jurul orei 17.00, Podul de la Pipera era aproape blocat pe un sens. Cand intrau pe pod si realizau ca dincolo de "culme" ii astepta o ditamai coada de masini, soferii capatau o privire deznadajduita. Unii dintre ei, din disperare, alegeau variante la sacrificiu, incalcand toate regulile de circulatie posibile si imposibile si punandu-si viata in pericol: intorceau masina calcand linia dubla continua, intrau o buna portiune pe contrasems, spre panica totala a masinilor ce rulau din sens opus si, cand  simteau ca au suficient timp, trageau brusc la stanga de volan traversand cele doua benzi pentru a iesi, intr-un final, pe o bretea salvatoare - sperau ei.

fara descrierefara descrierefara descriereImaginile halucinante cu soferii-kamikaze au fost surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, din fericire, si nu de vreo brigada de politie rutiera. Ca daca nu ar fi fost ai nostri ci... ai lor, soferii din imagini ar fi fost, pentru multa vreme, doar pietoni.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate