VIDEO Pe asta nu o mai facuse pana acum: uite-o pe Elena Udrea cum framanta paine!

Elena Udrea a facut multe de-a lungul carierei sale de politician: de la sarit cu parasuta la gatit sarmale sau dat cu mopul, dar paine nu mai facuse niciodata in direct la TV.##VIDEO238771##

Distribuie pe:

 

Pe asta nu o mai facuse pana acum: uite-o pe Elena Udrea cum face paine!
Elena Udrea a facut multe de-a lungul carierei sale de politician: de la sarit cu parasuta la gatit sarmale sau dat cu mopul, dar paine nu mai facuse niciodata in direct la TV.
Elena Udrea a venit la Teo Show si a acceptat o provocare pe care nu a mai acceptat-o nicaieri altundeva: a incercat sa faca o paine. Elena Udrea a demonstrat ca stie macar teoretic care este ordinea in care se pun ingredientele pentru a face aluatul de paine, ba mai mult, chiar a framantat si pregatit aluatul pentru paine. Chiar daca rezultatul final nu a fost o paine in toata regula ci doar o 'painica'.fara descriereElena Udrea a venit la Teo Show si a acceptat o provocare pe care nu a mai acceptat-o nicaieri altundeva: a incercat sa faca o paine. Elena Udrea a demonstrat ca stie macar teoretic care este ordinea in care se pun ingredientele pentru a face aluatul de paine, ba mai mult, chiar a framantat si pregatit aluatul pentru paine. Chiar daca rezultatul final nu a fost o paine in toata regula ci doar o 'painica'.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

fara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate