Vedete

VIDEO! Pentru el s-a imbracat Andra doar in blana de tigru! Tiger 1 este azi consilier in dragoste, si-a schimbat numele si isi spune “Copilul lui Dumnezeu”!

Andra si Tiger 1 au dominat topurile in 2003, cu hitul “Vreau sarutarea ta”, in al carui videoclip Andra apare, la un moment dat, acoperita doar de o blana de tigru. Dupa acest succes, rapperul american a mai stat cativa ani in Romania, apoi a plecat sa-si incerce norocul in Emiratele Unite.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Andra si Tiger One au lansat o super piesa impreuna, "Vreau sarutarea ta"In clip, sotia lui Maruta apare imbracata doar cu o blana de tigruAsa arata azi Tiger OnePe numele sau adevarat Terrance Lamont Croom, rapperul american a venit in Romania in 2002, dupa ce fusese membru al trupei germane Fun Factory. Cunoscut drept Tiger 1, artistul a colaborat cu grupul K1, lansand piese ca “Plangeam in noapte” si “Ma luai”, dar cel mai mare succes a fost, de departe, melodia interpretata in duet cu Andra, “Vreau sarutarea ta”, marele hit al anului 2003 in Romania.

Tiger 1 a parasit tara in 2005, iar de atunci nu s-au mai stiut multe despre el. Rapperul si-a ales o destinatie exotica, Emiratele Arabe Unite, mutandu-se in Dubai. Aici, Tiger 1 si-a infiintat un studio de inregistrari si s-a lansat pe piata araba cu un alt nume, “Tiger 1 – God’s child” (“Copilul lui Dumnezeu”). Pe langa activitatea muzicala, Tiger 1 a scris si doua carti, despre modul in care vede viata si implinirea sa spirituala. Mai mult decat atat, pe contul sau de twitter, Tiger 1 a anuntat ca este consilier in dragoste, “expert in relatii si dragoste, pentru sfaturi contactati-ma pe e-mail”, fiind gata sa ajute cuplurile aflate in impas.

Galerie foto 
Setări confidențialitate