VIDEO "Pestele" Cristi a luat foc cand a vazut ca sora Ralucai Pastrama are alt iubit! A sarit sa il bata si l-a amenintat! "Poate iti dau cu microfonul in cap! Daca esti barbat, mergi cu mine afara"

Rasturnare de situatie! Desi pana acum spunea ca vrea sa fie cu Cristi Grigore cu orice pret, acum Loredana Pastrama s-a sucit si se afiseaza cu "Satana", un barbat despre care spune ca este iubitul ei. E si insurat, are copii, dar pe ea nu o deranjeaza. "Sotia m-a inteles", zice "Satana". ##VIDEO269236##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCumnata lui Pepe si Satana au venit impreuna in platoul WOWbiz. S-au tinut de mana, s-au pipait, toate astea sub privirile kalooga_36441" pestelui" Cristi.

"Este iubitul meu. E o poveste mai lunga. Ne stim de noua ani, am fost impreuna, apoi eu m-am casatorit, am divortat. Am tinut legatura, dar eram amici. Am fost amanta lui, pentru ca si el s-a casatorit", a spus Loredana.

"Cristi nu o merita! Cristi Pangasius, Macrou?! I se potriveste mai bine. Nu o respecta! Cred ca ar trebui sa mearga la mititica si poate o va respecta apoi. Trebuie sa vada cine conduce, cine se supune, sa se intoarca baiat cuminte. Eu am contactat-o. S-a aprins flacara din nou", a explicat iubitul brunetei.
##VIDEO269240##
Odata cu intrarea in studio a lui Cristi, a inceput circul. Au urmat intepaturi si replici usturatoare, pe care si le-au aruncat cei doi barbati.

"Zici ca e Tudor Arghezi! Mi-a placut de voi! Piei Satana! Intre mine si tine e o mica mare diferenta, e vizibila! Uite cum arat eu si cum arati tu! Zici ca esti Ali Baba.  Ia mana de pe piciorul ei! Daca ai cunoscut picioarele astea inaintea mea, de ce nu ai luat-o de nevasta?!", zicea Cristi.
##VIDEO269242##
fara descriere kalooga_36441" Satana si-a petrecut copilaria in soba", a completat el. "Zici ca esti baiatul lui Yeti. Loredana e a mea! Esti un infractor", i-a raspuns "Satana".

"Ciocul lui zici ca e pasarica! Daca aveti o telecomanda, vreau sa ii dau mai pe alb! Daca ma zbarlesc o data... Eu nu ma bat. Am demnitate si caracter! Eu numai sa ii spun o vorba si Loredana pleaca de langa tine. Ai felinare la ochi", a reactionat imediat Cristi.

"Tu trebuie sa te duci la puscarie. Sa nu faci vreo prostie la mititica, sa nu cumva sa te dea afara", i-a aruncat intr-o doara iubitul Loredanei.
##VIDEO269247##
"Tu ai doar trei clase", i-a spus "pestele".

fara descrierefara descriereCristi Grigore s-a ridicat, s-a apropiat de rivalul lui si l-a amenintat: "Daca ca m-as repezi si eu asupra iubitului tau?". "Chiar rog sa ma lovesti, vreau sa te dau in judecata si sa iau si eu niste bani", a raspuns "Satana".  "Esti barbat? Daca esti barbat adevarat, mergi cu mine afara", i-a spus el. ##VIDEO269252## "Esti o mizerie", l-a certat Satana. "Vrei sa iti dau cu microfonul in cap? Iti dau! Iti dau un ultimatum: ori te lepezi de Satana, ori, daca nu...", a tunat "pestele" si a plecat din emisiune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate