VIDEO | Povestea unui apel fals. Cine e femeia care a sunat la 112 după o ceartă cu iubitul

O ceartă între îndrăgostiți a pus pe jar 200 de polițiști din sudul Romaniei. Un apel de 20 de secunde la numărul de urgență 112 al unei femei s-a soldat cu filtre pe șosele și căutări prin curțile oamenilor. Șocant cu adevărat este că autoritățile au la dispoziție aceleași proceduri greoaie de identificare a apelantului ca înainte de cazul Caracal.

Autor: D.S.

Femeia care a bagat panica in politia din sudul Romaniei are 34 de ani, este patroana unei firme si se pare ca ca apelul fals la numarul de urgenta a fost finalul unui scandal intre indragostiti.

Astfel, la ora 14:23, operatoarea de serviciu in Olt la 112 a primit un apel bizar. Era o voce de femeie.

„Lasă-mă, nebunule, să cobor!”, s-a auzit în casca angajatei STS, apoi apelul s-a întrerupt și telefonul a rămas temporar fără semnal.

Speriați de un nou caz Caracal, polițiștii au identificat repede sursa apelului- zona Balș, din Olt, și au instituit imediat filtre pe șosele.

 

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Mașina din care a plecat apelul a fost identificată și ea în trafic dupa semnalul telefonului mobil. A fost oprită de către agenți aproape de Slatina.

Se pare că și de această dată polițiștii au apelat la DOS- Direcția de Operațiuni Speciale, pentru localizarea apelului. Și asta pentru că autoritățile au la dispoziție exact aceleași legi ca înainte cazul Dincă, adică o procedură extrem de lungă și greoaie.

Concret, pentru a putea fi folosită tehnica de localizare întâi trebuie intregistrat un dosar penal. Mai apoi, procurorul de caz trebuie să facă o solicitare cu privire la acest lucru către judecător, iar cel din urmă să o aprobe. In cazul răpirii de ieri aceşti paşi au fost săriţi însă nicio instituţie nu confirmă oficial acest lucru.

În autovehiculul oprit, se aflau o femeie și iubitul ei, care le-au explicat polițiștilor șocați că n-a fost vorba decât de o glumă proastă.

Mai exact, femeia a încercat să-l sperie pe bărbat care conducea prea repede și i-a spus că sună la 112. Ceea ce a și făcut.

 

Inițial, politia din Olt le-a dat drumul celor doi, pentru că nu se verifica varianta răpirii. Doar că au fost opriți din nou de poliția din Ilfov, unde au domiciliul. S-au ales cu un dosar penal pentru alertarea fără motiv a autorităților.

Din păcate, amenda pentru asemenea faptă a rămas tot la valoarea modică de 500 de lei.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

Kanal D, lider de audiență cu reality show-ul “Casa iubirii”, pe targetul Comercial

Povestea lui Sebastian Gheorghiu, românul care a devenit milionar în SUA, la doar 24 de ani: „Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”

Accident grav în județul Prahova. Opt oameni au fost răniți în urma unei coliziuni dintre un microbuz și două mașini

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Loredana Groza, hotărâtă să părăsească România. „Ce ar fi să nu mă mai întorc?”. Video

Povestea lui Sebastian Gheorghiu, românul care a devenit milionar în SUA, la doar 24 de ani: „Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies