VIDEO! Pranzul cel de taina la restaurantul Letei Ilie. Sebastian Vladescu si-a scos colaboratorii la o masa, pentru a face bilantul pe 2013

Finalul de an nu i-a adus prea multe bucurii fostului ministru de Finante. ##VIDEO136623##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereChiar la inceputul lunii decembrie, Sebastian Vladescu a primit o veste proasta, fiind implicat alaturi de Ilie Nastase intr-un dosar cu privire la insolventa firmei INR Management, dupa ce ar fi primit mai multi bani pentru terenuri, respectiv contracte de consultanta.

fara descriereCu toate acestea, Valdescu, considerat unul din Don Juanii cu experienta din politica romaneasca, nu pare foarte afectat. Zilele trecute, fostul ministru de Finante si-a scos cativa colaboratori la un pranz de taina, chiar la restaurantul detinut de Leta Ilie. fara descrierePartenerii de dialog ai economistului au fost afaceristi, persoane din diverse structuri si diversi manageri, cum ar fi fostul sot al manechinului Nelly Nastase, Michael Mullner, un austriac care isi face veacul de ani buni prin Romania si despre care se spune ca ar fi mana dreapta al magnatului RCS-RDS, Zsoltan Tzesari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate