VIDEO | Premiera WOWbiz.ro! Primele imagini cu noul videoclip al lui Glance feat. Elena Gheorghe si Naguale! Vezi in premiera "In bucati", piesa care tinde sa rupa top-urile!

Dupa ce au scris istorie si au stabilit un nou trend muzical cu hiturile "Ecou" si "Mamma Mia (He's Italiano)", Glance si Elena Gheorghe continua povestea de succes cu single-ul "In bucati", lansat alaturi de NAGUALE. "In bucati" duce mai departe stilul "Cinema" (primul single al lui Glance), dar ridica stacheta la un nou nivel emotional, mult mai dramatic.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

"In bucati" spune o poveste, cum a fost si in cazul "Cinema", in care sper eu sa se regaseasca cat mai multi. In fiecare vers simti beatul piesei, simti batalia interna a emotiilor care sufoca personajul si se revarsa foarte frumos in imaginile din acest clip", declara Glance.

Piesa este produsa si compusa de catre KAZIBO Music - Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale), lansata alaturi de Cat Music si aduce in prim plan clipe intense, care pun in valoare lupta ce se duce in sufletul protaginistilor, atunci cand cand realitatea si dorintele nu coincid.fara descriere

"A fost poate cel mai greu rol de pana acum. M-am lasat purtata de poveste, m-am pus in locul femeii lovite, mustrate... a fost greu"
, declara Elena Gheorghe.

Videoclipul regizat de catre Dan Petcan ii aduce pe cei trei artisti, Glance, Elena si Naguale, intr-un scenariu emotionant, cu multe provocari actoricesti, treceri intre emotii si stari diferite, roluri care evidentiaza vulnerabilitatile si sensibilitatea artistilor, in care dialogul interior se duce intre personajele interpretate de catre Glance si Elena. Lupta fizica se duce intre cei doi sportivi de performanta, Bogdan Stoica si Stefan Szmoru, ce reprezinta alter ego-urile celor 2 protagonisti, iar Ovidiu Baciu (NAGUALE) preia rolul liberului arbitru.fara descriere
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate