VIDEO | Primele imagini cu "Miki Spaga" dupa vizita la DNA. Desi e implicat in "Dosarul Microsoft", senatorul pare destul de relaxat. Si-a scos sotia la un film la mal, ca sa mai uite de necazuri

La 70 de ani deja impliniti Serban Mihailescu, alias Miki Spaga nu afiseaza nici pe departe imaginea unui bunic preocupat de plimbatul nepotilor si a suetelor cu pensionarii##VIDEO268034##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Personaj-cheie in fosta guvernare Nastase, politicianul a trecut de-a lungul timpului prin diverse situatii delicate, dar a stiut sa iasa de fiecare data din ele, cu multa dibacie.Fost om de baza al Cabinetului Nastase, Petru Serban Mihailescu,se retrasese in ultimii ani din lumina reflectoarelor, multumit probabil cu agoniseala stransa.

Spectaculoasa desfasurare de forte a DNA-ului din aceasta toamna, care instrumenteaza probabil unul dintre cele mai mari cazuri de coruptie din Romania, si anume dosarul Microsoft, l-a scos din nou la rampa de "Miki Spaga", acesta fiind acuzat ca ar fi avut un rol insemnat in aceasta "combinatie" de sute de milioane de euro. Justitia isi urmeaza cursul firesc, iar Mihailescu a fost chemat la finele lui noiembrie in fata procurorilor, pentru a fi audiat in celebrul dosar Microsoft, dupa ce Sentatul a incuviintat cererea DNA de incepere a urmariri penale.

Pe scurt Miki este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani in respectivul dosar, fiind cercetat pentru ca ar fi cerut o spaga de 20 de milioane de dolari, in schimbul careia ar fi facut trafic de influenta.

fara descriere

Dupa audierile de la DNA, paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa surprinda primele imagini cu Mihailescu in public, mai exact la o plimbare in mall, alaturi de sotie. Doamna Doina Mihailescu nu este nici ea straina de activitatea barbatului ei, in trecut propagandu-se mai multe informatii cu privire la existenta unor firme, apartinand doamnei Doina "Spaga", fruntase in perfectarea unor contracte "babane" cu diverse companii de stat.

fara descriere

Pana cand justitia va lua o decizie in privinta senatorului, acesta incearca sa se relaxeze alaturi de consoarta. Miki si sotia au mers la un film in mall. Imbracati bine, si la propriu si la figurat, mai ales doamna, care avea la brat un "Vuitton" de colectie, cei doi pareau sa nu resimta in niciun fel, tam-tam-ul din ultima perioada, Mihailescu fiind probabil convins ca va reusi inca o data sa scape basma curata, asa cum s-a intamplat in 2012, cand Miki a fost achitat in dosarul pentru faptele de primire de foloase necuvenite si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate