VIDEO! Prodanca isi face cumparaturile impreuna cu fetele! Imagini exclusive cu impresara in mall, la o sedinta de shopping de lux!

Prodanca a venit pentru o perioada de o luna in Romania, timp in care a participat la o serie de gale, de la care a luat numeroase trofee, dar cel mai important, a vrut sa stea cu fetele ei mai multa vreme. ##VIDEO270428##

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descrierePaparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe impresara in mall, alaturi de Rebecca si de Sarah, la o sedinta de shopping.

fara descrierefara descriereDupa o serie de cumparaturi din magazinele de haine, cele trei au ajuns si la un stand de bijuterii de lux. Acolo, “gasca” a zabovit mai mult timp, intrucat nu se decidea ce sa isi ia mai intai. Junioarele Prodancei isi doreau inele, pandantive si bratari, dar cum toate erau foarte frumoase, s-au hotarat greu ce sa aleaga.

fara descrierefara descrierefara descrierePana la urma, au cumparat cinci produse, toate unul si unul, le-au pus in pungute si au plecat spre casa, multumite ca si-au ales ce le-a vrut sufletelul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate