Video | Pupa-l, ma! O blonda celebra l-a prins “in gheare” pe Bote. L-a sarutat direct pe gura si apoi s-a grabit sa stearga urmele. Totul s-a intamplat sub ochii iubitului ei!

Nu mai incape indoiala! Catalin Botezatu este si va ramane pentru mult timp de acum inainte cel mai cel burlac din Romania. Manierat ca nimeni altul, elegant din cale afara si avandu-l pe vino-ncoa, designerul face cuceriri pe banda rulanta si nu exista o dama bine in showbiz care sa nu-l priveasca gales si sa suspine cand acesta trece prin fata ei. ##VIDEO268409##

Distribuie pe:

fara descriereRaluca Badulescu se saruta cu Bote pe buze!Sambara seara, insa, la mega petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia zilei sale de nastere si a implinirii varstei de 48 de ani, Bote s-a intrecut pe sine, vedetele feminine cazandu-i una dupa alta in brate si asaltandu-l de-a binelea cu gesturi de tandrete si dragoste duse la extrem. fara descriereUnele dintre acestea au fost chiar periculoase pentru ca s-au desfasurat sub ochii partenerilor acestora oficiali. fara descriereBote ii pune Ralucai mana pe fund, iar in dreapta lui se afla Florin, partenerul acesteiaDar, pentru ca nici un sot, partener al acestora sau reprezentant al sexului masculin nu poate sa fie gelos sau sa rivelizeze cu Bote, micile scapari ale fetelor au fost trecute cu vederea si acceptate.

##VIDEO268410##

fara descrierefara descriereRita Muresan si-a facut selfie cu Botefara descriereAsa s-a intamplat si cu Raluca Badulescu, care, desi venise la petrecere insotita de Florin, partenerul ei de viata, nu s-a sinchisit de prezenta acestuia si cand i-a venit sa il sarute pe Bote a facut-o pe loc, direct pe buze si in vazul tuturor! fara descrierefara descriereNici Rita Muresan nu s-a sinchisit ca avea de aceasta data un insotitor, in persoana noului ei iubit, si si-a facut un selfie de toata frumusetea cu Bote lipinsu-si corpul de cel al celebrului designer. fara descriereLa fel a procedat si Jasmine, care s-a unduit pe langa sarbatorit, dar si Tania Budi si Vica Blochina, alte blonde care au fost date gata de farmecele aniversatului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate