VIDEO | Raed Arafat, plângere la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea pe Facebook. Primele declarații ale amenințatorului: „Să se pregătească”

Raed Arafat a depus plângere penală la DIICOT împotriva celui care a lansat amenințări cu moartea la adresa lui.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

 Raed Arafat, plângere la DIICOT după amenințările cu moartea primite
Raed Arafat, plângere la DIICOT după amenințările cu moartea primite


In articol:

Raed Arafat, Secretarul de Stat al României, a fost amenințat cu moartea pe Facebook, de către un adept al Teoriilor Conspirației referitoare la COVID-19. Adeptul Teoriilor Conspirației îndeamnă lumea să nu respecte restricțiile.

Postarea publicată pe Facebook luni seara, fusese publicată pe Facebook și distribuită de peste 1.500 de ori. Mesajul postării din mediul online susținea că Raed Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Mai mult decât atât, omul a mai scris: „O să fiu eu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră”.

 Raed Arafat, plângere la DIICOT după amenințările cu moartea primite
Raed Arafat, plângere la DIICOT după amenințările cu moartea primite

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Inspector școlar, gest scandalos pe Internet! Mesaj cu semne obscene și răspuns halucinant din partea profesorilor

Primele declarații ale lui Raed Arafat după ce a depus plângere la DIICOT. A mai primit și alte amenințări cu moartea 

Poliția a deschis o anchetă după ce oficialul a primit mesajele de amenințare, dar Raed Arafat nu a putut sta cu mâinile în sân și a depus plângere la DIICOT. Oficialul spune că nu este pentru prima dată când este amenințat cu moartea, dar aceste mesaje chiar păreau mai serioase decât celelalte.

 Raed Arafat, plângere la DIICOT după amenințările cu moartea primite
Raed Arafat, plângere la DIICOT după amenințările cu moartea primite

Citeste si: Teoriile conspirației! Tot mai mulți români refuză să creadă în existența coronavirusului, iar Raed Arafat a fost amenințat cu moartea

„Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase.

Citeste si: Raed Arafat se teme pentru viata lui. Secretarul de Stat a depus plangere la DIICOT dupa ce a fost amenintat cu moartea

A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva", a declarat Arafat la ieșirea de la sediul DIICOT.

Ce spune cel care a emis amenințările cu moartea la adresa lui Raed Arafat?! 

Cel care a scris postarea pe Facebook nu neagă, dar s-a apărat declarând următoarele: „Eu am afirmat următoarele lucruri: că vreau să îngrop un condamnat la moarte în Palestina. Să se pregătească să vină la întâlnire și nu este o amenințare”, a spus internautul. 

Galerie foto 
Citește și:

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Cutremur violent în Grecia! Țara, lovită de seism în timpul celui mai puternic ciclon mediteranian din istorie

Ce avere are primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău are terenuri de 50.000 mp la Sângeorz-Băi

Câți bani câștigă, de fapt, poștașii din România. Salariile includ bonuri de masă și sporuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies