VIDEO Ramona Gabor cu ochii in lacrimi vorbeste despre semnele premonitorii pe care le-a avut chiar inainte sa-i moara mama! "Asta a fost voia lui Dumnezeu, a scapat-o de ceva mai rau!" Momentul emotionant cand Ramona spune totul

Ramona Gabor a povestit momentele cumplite prin care a trecut si premonitiile pe care le-a avut inainte ca mama ei sa moara.##VIDEO233092##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

 

Ramona Gabor a povestit extrem de emotionata la WOWbiz ca a avut o presimtire cu o zi inainte ca mama ei va muri. Ea a vorbit chiar inainte de acest moment tragic cu iubitul ei despre cum se face o inmormantare in Romania si a fost extrem de trista.

 

"Eram in Dubai cu prietena mea cea mai buna in masina, parcasem in fata cladirii, cand am intrat in cladire m-a sunat cineva din presa din Romania si mi-a spus ca mama a murit. Nu am crezut si am incercat sa o sun si nu a raspuns, apoi a raspuns altcineva, un domn. Nu avea nimeni curajul sa raspunda la telefon, mi-a spus ca domnul care a raspuns ca e adevarat. A fost un soc mare pe care il simt si acum.

Asta a fost voia lui Dumnezeu, poate daca ar fi ramas in viata s-ar fi luptat cu o boala grea sau cine stie", a povestit la WOWbiz Ramona Gabor.

fara descrierefara descriere


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate