VIDEO Rasturnare de situatie in cea mai mediatizata despartire a momentului: Maria Marinescu si-a retras cererea de divort! "Am fost si l-am vizitat impreuna cu copilul. Sper ca totul sa fie bine"

Maria Marinescu se pare ca s-a razgandit in privinta divortului de sotul ei care se afla in inchisoare in acest moment.##VIDEO236251##

Distribuie pe:

Autor:

 

VIDEO Rasturnare de situatie in cea mai mediatizata despartire a momentului: Maria Marinescu si-a retras cererea de divort! "Am fost si l-am vizitat impreuna cu copilul. Sper ca totul sa fie bine"
Maria Marinescu se pare ca s-a razgandit in privinta divortului de sotul ei care se afla in inchisoare in acest moment.
Maria Marinescu nu mai divorteaza pentru moment de sotul ei aflat in inchisoare. Ea a facut mai multe declaratii despre situatia in care se afla in acest moment dar si despre imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un alt barbat, pentru WOWbiz.
"Mi-am retras cererea de divort, restul sunt speculatii. E singura declaratie pe care am facut-o. Franco este un tata foarte bun si as vrea sa fie mereu in viata lui Levin. As vrea ca toata lumea sa fie bine. AM fost si l-am vizitat si copilul si eu.
Nu trebuie sa ma justific, am multi prieteni si ies cu ei. AM mai fost filmata si nu mi se pare normal sa trebuiasca sa ma justific de fiecare data cand ies cu cineva. Nu trebuie sa ma judece nimeni pentru ca nu intelege prin ce trec. Deciziile pe care le iau si ceea ce fac, fac cu copilul in minte", a povestit Maria Marinescu la WOWbiz.

fara descriere

Maria Marinescu nu mai divorteaza de sotul ei aflat in inchisoare, avand in vedere ca e foarte posibil ca Frank sa fie eliberat in curand.

"Mi-am retras cererea de divort, restul sunt speculatii. E singura declaratie pe care am facut-o. Franco este un tata foarte bun si as vrea sa fie mereu in viata lui Levin. As vrea ca toata lumea sa fie bine. Am fost si l-am vizitat si copilul, si eu.

Nu trebuie sa ma justific, am multi prieteni si ies cu ei. Am mai fost filmata si nu mi se pare normal sa trebuiasca sa ma justific de fiecare data cand ies cu cineva. Nu trebuie sa ma judece nimeni pentru ca nu intelege prin ce trec. Deciziile pe care le iau si ceea ce fac, fac cu copilul in minte", a povestit Maria Marinescu la WOWbiz.

Maria spera ca in maximum o luna sotul ei sa iasa din inchisoarea din Franta unde se afla in prezent. Ramane de vazut insa ce se va intampla cu relatia dintre ea si Frank, creatoarea de moda ferindu-se sa faca orice pronostic si preferand sa lase timpul sa decida.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate