VIDEO Rasturnare de situatie in cea mai mediatizata despartire a momentului: Maria Marinescu si-a retras cererea de divort! "Am fost si l-am vizitat impreuna cu copilul. Sper ca totul sa fie bine"

Maria Marinescu se pare ca s-a razgandit in privinta divortului de sotul ei care se afla in inchisoare in acest moment.##VIDEO236251##

Distribuie pe:

 

VIDEO Rasturnare de situatie in cea mai mediatizata despartire a momentului: Maria Marinescu si-a retras cererea de divort! "Am fost si l-am vizitat impreuna cu copilul. Sper ca totul sa fie bine"
Maria Marinescu se pare ca s-a razgandit in privinta divortului de sotul ei care se afla in inchisoare in acest moment.
Maria Marinescu nu mai divorteaza pentru moment de sotul ei aflat in inchisoare. Ea a facut mai multe declaratii despre situatia in care se afla in acest moment dar si despre imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un alt barbat, pentru WOWbiz.
"Mi-am retras cererea de divort, restul sunt speculatii. E singura declaratie pe care am facut-o. Franco este un tata foarte bun si as vrea sa fie mereu in viata lui Levin. As vrea ca toata lumea sa fie bine. AM fost si l-am vizitat si copilul si eu.
Nu trebuie sa ma justific, am multi prieteni si ies cu ei. AM mai fost filmata si nu mi se pare normal sa trebuiasca sa ma justific de fiecare data cand ies cu cineva. Nu trebuie sa ma judece nimeni pentru ca nu intelege prin ce trec. Deciziile pe care le iau si ceea ce fac, fac cu copilul in minte", a povestit Maria Marinescu la WOWbiz.

Maria Marinescu nu mai divorteaza de sotul ei aflat in inchisoare, avand in vedere ca e foarte posibil ca Frank sa fie eliberat in curand.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

"Mi-am retras cererea de divort, restul sunt speculatii. E singura declaratie pe care am facut-o. Franco este un tata foarte bun si as vrea sa fie mereu in viata lui Levin. As vrea ca toata lumea sa fie bine. Am fost si l-am vizitat si copilul, si eu.

Nu trebuie sa ma justific, am multi prieteni si ies cu ei. Am mai fost filmata si nu mi se pare normal sa trebuiasca sa ma justific de fiecare data cand ies cu cineva. Nu trebuie sa ma judece nimeni pentru ca nu intelege prin ce trec. Deciziile pe care le iau si ceea ce fac, fac cu copilul in minte", a povestit Maria Marinescu la WOWbiz.

Maria spera ca in maximum o luna sotul ei sa iasa din inchisoarea din Franta unde se afla in prezent. Ramane de vazut insa ce se va intampla cu relatia dintre ea si Frank, creatoarea de moda ferindu-se sa faca orice pronostic si preferand sa lase timpul sa decida.

Galerie foto 
Citește și:

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Ispita a ”ratat”! La alegerile locale s-a făcut de râs!

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

O cântăreață de muzică de petrecere s-a îndrăgostit de un violonist, după ce acesta i-a trimis un mesaj pe Facebook EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies