VIDEO Reglare de conturi in public intre Loredana Chivu si Ana Mocanu! Blonda a scos din portofel 200 de lei si i-a dat roscatei, in mjlocul mall-ului

Vezi cum si-au stins cele doua un litigiu financiar de fata cu toata lumea. ##VIDEO272725##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Cele doua asistente tv, raman prietene bune si in afara serviciului, fie ca este vorba de show-ul unde lucreaza sau alte show-uri. Chiar si in timpul liber, fetele ies impreuna, avand cam aceeasi gasca de prieteni.

fara descriere

Mai multe, fetele si-au facut un obicei de a merge la un film, in weekend, atunci cand nu au de onorat vreo obligatie contractuala. Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, cand Lore si Ana au iesit la mall, impreuna cu o niste amici comuni. Inainte de a cumpara biletele de la casa, fetele si-au rezolvat pe loc un diferend financiar. Concret, blonda a scos din portofel 200 de lei si i-a pasat elegant Anei, banii reprezentand, cel mai probabil, vreun imprumut, sau vreun rest de la o combinatie comuna.

fara descriere

Apoi, fetele s-au asezat cuminti la coada destul de mare de la ghiseu, usor preocupate de faptul ca ar putea sa ramana fara locuri la filmul pe care doreau sa-l vizioneze.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate