VIDEO Replici dure intre iubitii Oanei Zavoranu: "Eu sunt singurul barbat din viata ei in ultima luna!" Pe care crezi ca-l iubeste cu adevarat? Pe Costin sau Alex

Replici acide intre cei doi pretendenti la inima Oanei Zavoranu.##VIDEO243629##

Distribuie pe:


fara descriere

Oana Zavoranu a lansat un adevarat razboi intre Alex si Costin, cei doi iubiti ai ei. Fiecare vrea sa demonstreze ca o iubeste mai mult."O iubesc pe Oana pentru ca merita! Suntem in 2014, in Romania. Eu  am doua facultati, una neterminata. Am un venit modic, peste 500  de euro pe luna. Ma descurc, eu am mai multe joburi, sunt  multifunctional", a spus Alex pentru WOWbiz.

"Oana are nevoie de timp ca sa isi dea seama ce vrea, de  sentimentele ei", s-a aparat Costin in fata intrebarilor primite.

"Fata de doamna Marioara Zavoranu promit ca e ultima data cand discut un subiect atat de intim despre mine si Oana, insa este foarte important. Oana este o femeie decenta si nu are relatii cu doi barbati deodata, are o relatie cu un singur barbat", a mai adaugat Costin, sugerand ca el este singurul barbat cu care a avut relatii intime in ultima luna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate