VIDEO Reportaj de senzatie la "Sabbagh in actiune"- Uite cum a fost anihilata o retea de traficanti de droguri!

Un reportaj de senzatie a fost prezentat si in aceasta seara in cadrul rubricii "Sabbagh in actiune", la Stirile Kanal D. ##VIDEO268747##

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereO retea de traficanti de droguri a fost anihilata cu ajutorul unui agent sub acoperire. Pe imaginie se vede clar cum decurge o tranzactie reala, discutia dintre partile implicate. Operatiunea este foarte riscanta, insa este dusa la bun sfarsit.

“Ati vazut, probabil, zeci de filme despre traficanti de droguri si agenti sub acoperire care ii vaneaza pe acesti negustori de moarte. Va prezint in aceasta seara imagini din care si regizorii de la Hollywood se pot inspira (...) E foarte dificil pentru politisti sa dea de urma marilor traficanti care sunt responsabili de sute, poate mii de destine distruse. Pentru asta este nevoie de oameni curajosi, cu sange rece care stiu sa castige increderea traficantilor marunti. Nu va imaginati cat de grea e munca acestor agenti sub acoperire! Orice amanunt ii poate trada...”, spune Christian Sabbagh.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate