VIDEO! REVOLTATOR! In zona unde soferul-kamikaze a produs carnagiul, stalpii sunt mai importanti decat vietile oamenilor! Nu exista separatoare de drum, insa stalpii sunt protejati cu pietre imense!

Accidentul provocat recent de soferul-kamikaze si care s-a soldat in total cu 6 morti s-a produs intr-o zona unde de zeci de ani conducatorii auto gonesc foarte tare! Pe aceasta portiune nu exista insa separatoare de sensuri, care le-ar fi salvat vietile celor cinci victime lovite de George Damian, asta pentru ca soferul-kamikaze n-ar fi putut intra pe contrasens. In schimb, autoritatile au grija ca stalpii de pe margine sa nu fie distrusi!##VIDEO245445##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIn zona unde soferul-kamikaze a produs o adevarata catastrofa (intre Baicoi si Campina), soferii au circulat mereu cu viteza. Aceasta portiune este una dintre cele mai drepte de pe DN 1 si in plus se merge foarte mult in camp si nu prin localitati. Ei bine, acest segment de sosea ii indeamna pe soferi sa apese pedala de acceleratie, iar autoritatile nu au luat absolut nicio masura pentru siguranta traficului in zona.

fara descriereIn mod normal, pe aceasta portiune ar fi trebuit sa existe separatoare de sensuri care nu i-ar fi permis soferului kamikaze sa intre pe contrasens, dar nici altor soferi inconstienti care merg cu viteza excesiva!

fara descriereIn schimb, stalpii de pe maginea drumului sunt protejati cu dale imense ca nu cumva soferii imprudenti sa intre in ei si sa-i distruga, semn ca in acea zona se intampla frecvent accidente grave!

fara descriereAsadar, autoritatile au luat masuri de protectie, insa doar pentru stalpi si “au uitat” sa puna astfel de dale si intre cele doua sensuri de mers. De altfel, apropiatii si rudele victimelor au protestat recent la Campina fata de indolenta CNADNR care nu pune separatoare de sens in acea zona extrem de periculoasa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate