VIDEO REVOLTATOR! Unul din cei mai tari magicieni din Romania face praf biserica! "Invatatura ortodoxa este falsa, eretica"! Vezi cine e vedeta care s-a convertit de nici doi ani la penticostali

N-au trecut nici doi ani de cand iluzionistul a renuntat la meseria lui si s-a convertit la religia penticostala, ca a si inceput sa atace Biserica Ortodoxa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAlin Blaine a renuntat la iluzionism si a devenit pastorAlin Blaine, pe numele sau real Alin Lolos, a avut o revelatie in urma cu cativa ani, cand si-a dat seama ca traieste in pacat. A pus deoparte pentru totdeauna „bagheta magica” si s-a pocait. Fiind un foarte bun orator, el a devenit imediat pastor al Bisericii Penticostale si a sustinut adevarate turnee nationale pentru a-si spune povestea.

Cu putin timp in urma, Alin Blaine a lansat un atac extrem de dur la adresa Bisericii Ortodoxe, mai precis a doctrinei acesteia, pe care a caracterizat-o falsa si eretica.

„Ceea ce nu-mi convine la ei e invatatura lor. Nu-mi convine ca ei se dau crestini, dar nu cunosc scripturile. Sunt rataciti – Matei 22: va rataciti si nu cunoasteti nici Scripturile si nici puterea lui Dumnezeu. De aceea as vrea sa va spun de ce invatatura ortodoxa este falsa.... Hai sa ne uitam ce practica invatatura ortodoxa si ce spune Scriptura, care e adevarul, dragii mei, pentru ca multi sunt „chauni”. De aceea, intrebarea este urmatoarea: preferi sa citesti Biblia sa stii adevarul sau sa continui in religia ta si sa crezi ca esti bine? Tu nu esti bine, eu nu eram bine! Nimeni nu e bine care se naste in lumea aceasta, care se naste intr-un cult. Toti au nevoie de o transformare.... Minunea si lucrurile din Biblie spun foarte clar ca atunci cand cineva este mantuit la ortodocsi, nu mai poate sa practice ceea ce ortodocsii practica. Si orice adventist poate sa fie mantuit, dar va iesi de acolo, pentru ca vede cu ochii lui adevarul. De aceea, de ce invatatura ortodoxa nu este bazata pe Bilbie si nu este invatatura sanatoasa, este o invatatura straina, eretica. Nu am nimic cu oamenii, am cu invatatura lor”, a spus Alin Blaine intr-o inregistrare postata pe Youtube.

Biserica Ortodoxa detine o majoritate covarsitoare in Romania. Aproape 87% dintre romani sunt de religie ortodoxa, in timp ce penticostalii reprezinta doar 1,5% din populatie.

VIDEO | Alin Blaine, atacat cu sticle in Bucuresti, in timpul unei "misiuni" religioase! Fostul iluzionist a parasit showbizul si a trecut la penticostali

VIDEO | „Sunt mortul Alin Blaine”! Marturisirile iluzionistului care s-a pocait si a propavaduit cuvantul lui Christos interlopilor din Bucuresti


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate