VIDEO RIO 2016: Au inceput Jocurile Olimpice de vara de la Rio! Ceremonia de deschidere a avut un spectacol extraordinar

Festivitatea oficiala de deschidere a JOcurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, la ora 02.00, ora Romnaniei. Delegatia tarii noastre a defilat la ora 04.24. Intreaga ceremonia de deschidere a fost un spectacol grandios, remarcat prun coregrafii superbe si jocuri de artificii.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere Potrivit Mediafax, in prima parte a ceremoniei  s-a atras atenţia întregii lumi asupra pericolelor care pândesc planeta, ca urmare a încălzirii globale. Oraşe precum Amsterdam, Dubai, Shanghai, Rio de Janeiro ar putea fi afectate serios, astfel că aceste la Jocuri Olimpice s-a tras un semnal de alarmă serios. Lumea a fost încurajată să planteze, în dauna distrugerii naturii.
Ulterior, a avut loc defilarea delegatiilor, Statele Unite ale Americii find prima tara ca a dat startul. Defilarea delegaţiilor s-a încheiat cu Echipa Refugiaţilor şi cu ţara gazdă, Brazilia, a doua din punct de vedere numeric, cu 465 de atleţi. fara descriere
Toate cele cinci cercuri olimpice şi-au schimbat culorile clasice în culoarea verde. Mesajul ”plantaţi copaci” pentru reîmpădurirea şi salvarea planetei este destul de puternic!
La final, preşedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio!
Peste 10.000 de sportivi din 206 ţări vor concura pentru 4.924 de medalii, la 42 de sporturi, de la atletism până la golf sau taekwondo. România este reprezentată la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de o delegaţie formată din 96 de sportivi şi şapte rezerve, la 15 sporturi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate