VIDEO RIO 2016: Au inceput Jocurile Olimpice de vara de la Rio! Ceremonia de deschidere a avut un spectacol extraordinar

Festivitatea oficiala de deschidere a JOcurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, la ora 02.00, ora Romnaniei. Delegatia tarii noastre a defilat la ora 04.24. Intreaga ceremonia de deschidere a fost un spectacol grandios, remarcat prun coregrafii superbe si jocuri de artificii.

Distribuie pe:

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Potrivit Mediafax, in prima parte a ceremoniei  s-a atras atenţia întregii lumi asupra pericolelor care pândesc planeta, ca urmare a încălzirii globale. Oraşe precum Amsterdam, Dubai, Shanghai, Rio de Janeiro ar putea fi afectate serios, astfel că aceste la Jocuri Olimpice s-a tras un semnal de alarmă serios. Lumea a fost încurajată să planteze, în dauna distrugerii naturii.
Ulterior, a avut loc defilarea delegatiilor, Statele Unite ale Americii find prima tara ca a dat startul. Defilarea delegaţiilor s-a încheiat cu Echipa Refugiaţilor şi cu ţara gazdă, Brazilia, a doua din punct de vedere numeric, cu 465 de atleţi.
Toate cele cinci cercuri olimpice şi-au schimbat culorile clasice în culoarea verde. Mesajul ”plantaţi copaci” pentru reîmpădurirea şi salvarea planetei este destul de puternic!
La final, preşedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio!
Peste 10.000 de sportivi din 206 ţări vor concura pentru 4.924 de medalii, la 42 de sporturi, de la atletism până la golf sau taekwondo. România este reprezentată la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de o delegaţie formată din 96 de sportivi şi şapte rezerve, la 15 sporturi.

Galerie foto 
Citește și:

Răpită în mall în Arad: povestea halucinantă a unei tinere luată cu forța chiar de către părinții ei

Din toamnă începe testarea pe oameni a vaccinului israelian anti-COVID!

A plecat în Germania pentru un trai mai bun, dar nu s-a mai întors: povestea lui Andrei, tânărul care la 23 de ani nu mai este printre noi

Un primar sucevean trăiește chinul vieții: el și soția sa au fost infectați cu COVID-19 în urmă cu 4 luni, însă simptomele sunt încă prezente

Iași, focar de infecție COVID-19. Un întreg șantier de construcții din capitala regiunii Moldova este infectat pozitiv

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies