VIDEO! Robert Negoita aplica modelul Iohannis: si-a adus consilier neamt, cu grad de locotenent-colonel in armata Germaniei!

Edilul sectorului 3 vrea sa fie in trend cu moda de la noi, asa ca de mai bine de trei saptamani a apelat la un consultant german, care il ajuta sa faca ordine in primarie.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

 

fara descriere

Robert Negoita a surprins pe toata lumea, la finalul alegerilor prezidentiale, cand a declarat ca "dupa acest vot ar trebui sa dam ocazia echipei domnului Iohannis sa vina sa guverneze, sa ne demonstreze cum se poate o altfel de politica, de unde sa invatam cu toti".

fara descriere

Se pare ca nu a fost o vorba in vant si Negoita a fost primul care a vrut sa se alinieze trendului.

Astfel, noul consilier al primarului sectorului 3 este locotenent colonelul Bernd Pfeiffer, un tip specializat in reorganizare institutionala, el fiind cel care a restructurat si armata Germaniei de Nord. Zilele trecute, cei doi au iesit pe teren, sa inspecteze "teritoriul". Pentru aceasta operatiune, Robert Negoita nu a apelat la vreo blindata speciala, ci la masina sa ecologica, un vehicul micut, care contrasta cu imaginea durului colonel neamt.

Cei doi au vizitat mai multe scoli, printre care si scoala "Hamburg", o institutie de invatamant cu predare in limba germana, denumita astfel dupa parteneriatul semnat cu primaria din Hamburg. Noul consilier al primarului sectorului 3 nu este pentru prima data in Romania, el mai fiind prezent in luna iulie a acestui an, impreuna cu Torsten Svecke, primarul districtului Eimsbüttel din Hamburg.

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate