VIDEO Robert Reamzy, favoritul lui Moga, a facut praf o melodie celebra a lui Michael Jackson! Marius i-a luat apararea: "Nimeni nu canta mai bine ca el!"

Elevul lui Marius Moga, Robert Reamzy, a incercat sa isi castige un loc in semifinala concursului "Vocea Romaniei" interpretand melodia "Earth Song" a lui Michael Jackson.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierePrestatia tanarului de numai 18 ani a fost extrem de slaba si nu a adus nici pe departe cu "Regele Pop". Robert nu este la prima alegere si de-a lungul show-ului a decis sa cante mai multe melodii ale lui Michael, lucru care i-a iritat la maximum pe jurati. Loredana i-a transmis sa mearga la un concurs de talente in timp ce Smiley i-a spus ca se astepta si la altceva de la el. Singurul care i-a luat apararea a fost Marius Moga care a spus ca este cel mai bun imitator al lui Michael Jackson din cati a auzit. "Sunt mai multi interpreti in lumea asta, nu doar unul singur. As fi vrut sa incerci sa mergi si catre alta zona, nu numai Michael", i-a spus Loredana.
fara descriere
"La 18 ani nici Smiley nu avea vocea bine definita. Sa fim seriosi. Nu este nimeni care sa cante piese ale lui Michael Jackson mai bine ca el"
, a declarat ferm Marius Moga.

Tu ce parere ai?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate