VIDEO Rodica Popescu Bitanescu: "Serban Ionescu era impacat cu ideea ca va muri, stia ca sufera de o boala de care nu mai scapa"

Actrita care era buna prietena cu Serban Ionescu a povestit cum a decurs ultima lor conversatie. Ei s-au intalnit in fata teatrului, iar actorul in varsta de 62 de ani era impacat cu gandul ca va muri. ##VIDEO3472##

Distribuie pe:

fara descriereSerban Ionescu stia ca nu va scapa de boala grea care ii macina usor-usor corpul si nu s-a ferit sa ii pregateasca din timp pe cei dragi pentru ce va urma.

"A indurat cu optimism si stoicism o boala groaznica. Il voi admira toata viata mea. Nu am sperat ca se va intoarce pe scena, nici el, nici Iurie Darie. Era clar... Trebuie lasati sa se odihneasca si sa isi continue drumul", a declarat Rodica Popescu Bitanescu pentru wowbiz.ro.

Actrita a rememorat momentul in care a aflat ca actorul va muri. "Ultima oara ne-am intalnit in fata teatrului. Magda i-a deschis geamul de la masina si usa. Mi-a spus ca sufera de o boala de care nu mai scapa, ca va muri. Era impacat cand imi zicea asta", a completat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate