VIDEO Romanii din Londra sufera de cocalarism: "Uitaţi ce maşină am, băăă, cât locomotiva şi două vagoane! Paduchiosilor"

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Cand o sa ajungeti ca mine sa va plimbati cu SRS adica ROLLS SPORT mai vorbiti despre mine! Au ajuns banii sa ne ceara noua imprumut, daca va vine sa credeti mucosilor!

Posted by Niste Nesimtiti on Monday, December 28, 2015

Trei romani plecati peste hotare, tocmai in Londra, au reusit sa ne faca iar de ras. Acestia au postat pe Facebook un clip video in care se lauda cu o masina de lux care ar fi fost achizitionata de ei din banii stransi cu munca grea si in care injura toti romanii care ii barfesc, asa cum sustin ei.

fara descriere"Salut, bai, marlanilor, paduchilor, santieristilor, voi si nevestele voastre cleanerese. Voi, astia de prin Londra, ati inceput sa va luati de mine? Voi va calcati in picioare la metrou, stati cate 40, si eu am masina cat locomotiva si 2 vagoane. Voi, care mergeati 3 km pana la asfalt, ati ajuns sa va luati de mine care am trait numai in Bucuresti? Arata-le sa vada tehnologia, Rolls, hibrid, electrice, sport, trebuie sa le explic ca ei nu inteleg. Voi circulati cu masina doar in weekend si atunci cu un Passat pentru care puneti 3-4 bani de benzina. Am luat-o pentru ca asta e ultima fita.

Cand o sa ajungeti ca mine sa va plimbati cu SRS adica ROLLS SPORT mai vorbiti despre mine! Au ajuns banii sa ne ceara noua imprumut, daca va vine sa credeti mucosilor! Baietii de valoare, bosii adevarati nu umbla cu bodyguarzii dupa ei! In timp ce noi am plecat de jos, dar nu ne-am umilit niciodata muncind, Becali pastea oile! Vrem sa fim un exemplu pt toti, prin munca veti reusi!", spune barbatul care se afla la volanul masinii de lux.

Baietii de valoare, bosii adevarati nu umbla cu bodyguarzii dupa ei! In timp ce noi am plecat de jos, dar nu ne-am umilit niciodata muncind, Becali pastea oile! Vrem sa fim un exemplu pt toti, prin munca veti reusi!

Posted by Niste Nesimtiti on Tuesday, December 29, 2015

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate