VIDEO! Romica Tociu si-a luat telefon de pitipoanca. Intra sa vezi ce culoare are mobilul simpaticului artist. Sanzi si Trasca ar fi cu siguranta invidioase pe aparatul lui!

Face ce face talentatul domn Tociu si mai iese la rampa cu ceva neobisnuit. Nu, acum nu este vorba despre vreo adolescenta cucerita de sarmul comediantului, ci de un accesoriu al vedetei TV, care i-a lasat masca pana si pe versatii paparazzi ##VIDEO115912##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Zilele trecute, artistul s-a oprit sa bea o cafea la o benzinarie. Nimic iesit din comun, pana in momentul in care lui Romica i-a sunat telefonul. Simpaticul mustacios a ridicat aparatul de pe masa si a raspuns, ducand la ureche o mandrete de gadget "tunat" cu o folie roz-ciclam, care lua ochii oricarui trecator.fara descriere

Tociu nu s-a sinchisit de acest contrast intre culoarea telefonului sau si mustata lui, pana corbului, vazandu-si mai departe de discutia cu interlocutorul sau.

La plecare, inca o surpriza! Masina artistului este usor sifonata in partea din fata, semn ca Romica a avut parte de curand de un incident neplacut in trafic.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate