VIDEO! S-a intors lumea cu susu-n jos! Cristian Tudor Popescu canta “Maneaua lui Eminescu”! Intrepretarea e de milioane. O sa te prapadesti de ras!

Invitat la o dezbaterea Gandul Live, in care s-a vorbit despre evenimentele din lumea politica si campania electorala pentru Presedintie, jurnalistul si editorialistul Cristian Tudor Popescu a oferit un moment memorabil, care a bulversat persoanele prezente in platou.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti si editorialisti din RomaniaInainte sa-si spuna punctul de vedere despre toata nebunia care s-a iscat zilele, in Romania, inainte de alegeri, CTP-ul si-a cerut scuze si a cerut permisiunea de a canta o melodie pe care o auzise intr-un taxi. Invitatii din platou s-au abtinut sa nu izbucneasca in hohote de ras cand l-au auzit pe Cristian Tudor Popescu cantand “Maneaua lui Eminescu”.

“Va marturisesc ca ma aflu intr-o stare de prea plin sufletesc si trebuie sa ma eliberez. Nu dupa modelul Robert Turcescu. Am trait un eveniment spiritual i-as spune astazi, si trebuie sa il impartasesc cu dumneavoastra, cu telespectatorii ca sa ma eliberez", a spus CTP, dupa care a inceput sa cante "Maneaua lui Eminescu"

"Scria bine cu stiloul

Si-o iubea p-aia ca bou’

Dar n-a mai facut nimica

I-a spart banii Veronica”

Acest moment spiritual l-am ascultat intr-un taxi, astazi, mi-au trebuit circa 15 secunde sa-mi dau seama ca este vorba despre numitul Eminescu Mihai in acest tetraxic pe care l-am ascultat in taxi. Inainte sa vorbim de domnul Hrebenciuc am simtit nevoia sa va comunic ca o sa uit greu aceste patru versuri”, a explicat Cristian Tudor Popescu in cadrul Gandul Live, asistenta amuzandu-se copios.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate