VIDEO | S-a mutat cu arme si bagaje la Dan Chisu! Alina Chivulescu a reusit sa-l imblanzeasca total pe naravasul regizor

Povestea de dragoste dintre actrita de la "La Bloc" si cunoscutul om de film devine din ce in ce mai intensa ##VIDEO410394##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

WOWbiz.ro a prezentat in exclusuvitate, in urma cu aproape 6 luni, primele imagini cu Alina Chivulescu, alias "Bela" din serialul "La bloc" si Dan Chisu.

La inceput parea o joaca de copii, o noua relatie pasagera, a cineastului obisnuit sa bifeze de-a lungul anilor pe lista cuceririlor nume foarte sonore.

fara descriere

Apoi, Bela si Danut s-au afisat din ce in ce mai des in public, atat in prezenta amicilor, dar si singuri, iar pentru toata lumea a devenit limpede faptul ca povestea lor este destul de serioasa.

Totul a culminat cu imaginea surprinsa zilele trecute de paparazzi WOWbiz.ro intr-un cartier de lux din nordul Capitalei.

Aranjata si extrem de optimista, Bela a aparut la un moment dat pe trotuar, tragand dupa ea doua trollere de firma, destul de masive. Se vedea clar ca Alina astepta sa fie luata de cineva, iar la cateva minute distanta, acest lucru s-a confirmat.

fara descriere

Un SUV impunator a tras pe dreapta, iar din el au coborat soferul, dar si sprintenul Danut. Angajatul a suit rapid valizele in portbagaj, Bela i-a zambit larg iubitului si s-a suit pe bancheta din spate, in timp ce Chisu avea ceva din alura super magnatului Fabio Briatore, bucuros ca si-a intalnit sotia, nimeni alta decat frumoasa Elisabetta Gregoracci.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate