VIDEO! S-a refacut trupa de soc! Varga si Ropotan se reunesc de Sarbatori, pentru o distractie pe cinste

Desi destinele lor fotbalistice au fost total diferite, Dacian Varga si Adi Ropotan sunt in continuare foarte buni prieteni. ##VIDEO134296##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereFostul dinamovist isi continua cariera in Rusia, in timp ce "studentul" Dacian a fost somer de lux in acest sezon, din cauza interminabilului scandal cu Vasile Siman.

fara descriereO data cu venirea vacantei, Ropo s-a intors imediat in Romania, impreuna cu cea mai stabila iubita din viata lui, Raluca Ogica. Cum era si de asteptat, fotbalistul Volgai s-a intalnit cu "fratele" Dacian, care a venit de asemenea insotit de iubita lui, Laura. Cei patru au facut planuri pentru apropiatele Sarbatori, iar discutia a alunecat firesc si spre fotbal.

Varga a inceput sa-i povesteasca lui Ropo prin ce calvar a trecut in ultimele luni si s-a enervat atat de tare incat a simtit nevoia sa-si aprinda o tigare. Doua, trei... Finalul discutiei a fost ceva mai optimist, fostul jucator al "studentilor" marturisindu-i lui Adi ca este foarte aproape de o rezolvare a situatiei si de un transfer alaturi de fostii sai coechiperi Curelea si Ferfelea la CS U Craiova.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate