VIDEO! S-au cunoscut pe platourile de filmare, jucand alaturi de Dr. Queen, si au dansat provocator in club! N-ai fi crezut niciodata in acest cuplu de actori in plina afirmare

In urma cu aproape o luna, faimoasa Jane Seymour a facut o vizita de lucru in tara noastra cu ocazia filmarilor la pelicula "Love by design", in care Dr. Queen a avut rolul principal. ##VIDEO131603##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereAlaturi de alti actori profesionisti din tara noastra, dar si din Statele Unite, printre persoanele care au avut ocazia de a fi pe acelasi platou cu celebra Jane Seymour s-au aflat si doua nume cunoscute din viata publica romaneasca. Omul de afaceri Dragos Savulescu, fost actionar la Dinamo, si Giulia Nahmany, de asemenea afacerista de succes, dar si cantareata, au avut sansa de a juca in "Love by design", o coproductie romano-americana.

fara descriereSavulescu a reprezentat un fashion-editor in film, un rol aparent mic, dar important in scenariu, pentru ca Dragos a fost chiar rivalul lui Jane, redactor sef la o prestigioasa revista de moda.
Giulia in schimb a avut unul din rolurile principale, consemnand totodata si debutul sau in cinematografie.

fara descrierePersonajul Giuliei, Danielle, se intoarce in Romania sa isi continue adevarata pasiune din copilarie, designul vestimentar. Acolo, in timpul unei plimbari cu scuterul pe strazile copilăriei se izbeste la propriu de Adrian Edwards, un  britanic fermecator interpretat de David Oakes (The Borgias, The White Queen).  Desi se simte atrasa de el, Danielle află ca Adrien este proprietarul fabricii locale de imbracaminte care urmeaza sa-si inchida portile si-l paraseste. Pana ca Adrien sa lamureasca lucrurile, Danielle pleacă la New York pentru a-si lansa noua colectie de moda, bucurandu-se de o nesperata notorietate peste noapte.

Filmarile din tara noastra, derulate in cea mai mare parte la Bucuresti, s-au incheiat cu succes. Jane Seymour a stat doar cateva zile in Romania, dar restul actorilor americani au ramas o perioada mai lunga. La final, Dragos, Giulia si colegii din State au tras o petrecere pe cinste, intr-un cunoscut club din Capitala. Cantareata originara din Israel i-a lasat masca pe cei prezenti, fiind greu de recunoscut datorita faptului ca a slabit foarte mult. Giulia a dansat toata seara, singura, impreuna cu americanii, dar si cu Dragos Savulescu, toti lasand impresia ca au legat o trainca prietenie pe platourile de filmare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate