VIDEO! S-au plimbat de colo-colo. Unde ai vrut s-o duci tu, Stolo? Vezi reactia bizara a fostului premier al Romaniei, cand a fost surprins de paparazzi alaturi de o roscata misterioasa

La cei 70 de ani pe care nu-i arata, Theodor Stolojan a devenit o aparitie discreta in peisajul public din Romania, desi pare sa aiba in continuare o viata destul de palpitanta. ##VIDEO124602##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descriereUnul dintre cei mai simpatizati fosti prim-ministrii ai Romaniei post-decembriste, Stolo ocupa in prezent un loc caldut de euro-parlamentar, ramanand in continuare o figura importanta in cadrul Partidului Democrat Liberal. Cand nu este prezent la sedintele de la Bruxelles, din Parlamentul European, Stolo isi face de lucru prin tara cu diverse activitati mai mult sau mai putin... "liberale".

fara descrierefara descriereZilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins cu totul si cu totul intamplator pe Stolo, pe o strada intens circulata din Capitala. Surprinderea a fost cu atat mai mare cu cat politicianul era insotit de o doamna cu cel putin 30 de ani mai tanara decat domnul Theodor. Doamna respectiva putea fi oricine. O colega de partid, o partenera de afaceri, o amica de conjunctura... Si ne oprim aici, pentru a nu da nastere unor speculatii inutile.

Cert este ca, fiind noapte, roscata a fost strafulgerata de lumina blitz-ului si si-a dat seama ca plimbarea sa cu domnul Stolo poate genera tot felul de controverse. Ca urmare, exact in momentul in care traversau strada, doamna i-a comunicat partenerului de promenada ca au "companie".

Reactia "liberalului" a fost geniala. Barbatul in varsta de 70 de ani a dat sa plece spre o strada laturalnica. Roscata mai-mai ca l-a certat pe Stolo pentru schimbarea brusca de directie, iar acesta s-a conformat si a continuat sa o insoteasca de la mica distanta. Cei doi au mers fara nicio tinta si fara niciun sens, timp de o jumatate de ora, semn ca o seara ce se anunta plina de adrenalina a fost total compromisa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate