VIDEO! Sarbatorile vin, haideti sa mai si citim! Ce a primit sotul Alinei Sorescu de la Mos Niculae

Cunoscutul producator de costume si sotia sa au mers impreuna la cumparaturi cu ocazia sarbatorii de weekend-ul trecut. ##VIDEO268793##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Pentru a merge la sigur, Alex Ciucu si-a ales personal cadourile, iar optiunea lui a fost una destul de cosmopolita. Pentru ca la capitolul haine nu duce lipsa de nimic si pentru ca nici dulciurile nu-i plac prea tare, Ciucu a mers intr-o librarie dintr-un centru comercial, de unde si-a ales cu atentie cateva carti.

Dupa ce s-a pus la punct cu ultimele noutati din domeniul beletristicii, Alexandru si sotia au mai dat o tura prin mall, cel mai probabil pentru a gasi ceva potrivit si pentru Alina Sorescu. In promenada lor, cei doi s-au intalnit cu un cuplu de prieteni, cu care au schimbat cateva fraze protocolare, de sezon.

fara descriere

Mandru nevoie mare cu plasuta lui "de firma", Ciucu si Alina au continuat defilarea, dar in cele din urma, cantareata a ramas fara cadou in acea seara. Sau cel mai probabil sotia creatorului primise deja darul de mos Niculae, la fel ca si fiica lor, micuta Elena Carolina.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate