VIDEO Scandal in platou la WOWbiz! Magda a lansat BOMBA asupra tatalui sau: "Voi poza in Playboy!" Ionita a innebunit: "La ce te ajuta asta?"

Se pare ca Ionita a avut parte de socul vietii sale cand a aflat ca fiica lui de 21 de ani vrea sa pozeze goala intr-o revista de barbati.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Eu nu inteleg termenul 'despuiat'. Poate deochiat... La facultate nici nu ma fardez, nu sunt aranjata sau cu tocuri. Eu mereu am avut respect pentru profesori. Cand eram la scoala nu ma dadeam in stamba, nu am vrut sa ma mandresc la scoala ca sunt de la Clejani. Eu sunt ascultatoare, sunt frumos educata de el. Stie ce fac mereu. Doar am 21 de ani. Eu as fi de acord cu o propunere sa pozez goala, o astept. Eu la Facultate am doar note de 8,9, si 10. Eu de mult vreau sa pozez in Playboy, de mult astept asta", a spus Magda pentru WOWbiz.fara descriere

"Daca la 1 noaptea nu e acasa, Ionita nu ii mai deschide. O lasa afara si eu ii pun cheia in cutia postala", a spus Viorica.

"Cum sa ii las sa faca ce vor? Magda si Fulgy trebuie sa fie responsabili, cu capul pe umeri. Eu doar am rugat-o sa nu mai apara in ziare pe prima pagina. Nici cu emisiunea in care apare nu am fost de acord. Cum sa ma mandresc ca Magda apare in Playboy? Cu ce o ajuta? Nu are voie sa pozeze goala si sa apara nicaieri", a spus Ionita de la Clejani.
fara descriere
"Eu fac ce vreau atata timp cat fac ce trebuie. Nudul este o arta", a spus Fulgy.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate