VIDEO Scandal-monstru! Acuzatii incredibile la adresa unui profesor de matematica de la un liceu din Capitala! Dascalul ar fi pus un elev sa se tarasca in genunchi pana la catedra pentru o nota mai mare

##VIDEO403833##

Distribuie pe:

Autor:

Scandal monstru intr-unul dintre cele mai bune licee din Romania. Un profesor isi acuza un coleg din scoala ca ii pune pe elevi sa se tarasca in genunchi pana la catedra, daca vor un punct in plus la nota de la teza.


Acuzatiile sunt facute de un profesor de istorie, iar dascalul care ar face asa ceva ar fi cel care preda matematica.


"Unul dintre copii, ingrozit efectiv de perspectiva de a-si pierde locul la acest liceu pentru care ai lui au facut sacrificii foarte mari, s-a tarat in genunchi cativa metri. Nu e la prima poveste de genul acesta", a scris proful de istorie pe pagina sa de Facebook.


Alti elevi de la "Tudor Vianu" din Capitala au auzit alta varianta. "Avea nota mica in teza si s-a dus la catedra sa ceara un punct in plus. Nu a fost ideea profesorului, in niciun caz. A fost ideea lui sa faca asta. Nici nu stiu daca s-a intamplat, de fapt...", a spus un baiat care studiaza la acelasi liceu.Inspectoratul a facut o comisie de cercetare pentru a stabili ce s-a intamplat de fapt in sala de clasa la ora de matematica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: